2777
2789
عنوان

دخترم......😢😢😢

226 بازدید | 18 پست

دخترم 9سالشه.تیک داره و فکرای وسواسی امروز بردمش روانپزشک یه عالمه داروهای اعصاب داده.میگه حالا حالاها باید بخوره.دارم از غصه می میرم .نمی دونم چکار کنم؟؟؟؟روانپزشک اطفال خوب تو تهران می شناسید؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ناراحت نميشى بيستر توضيح بده

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اگه ناراحت نميشى بيستر توضيح بده

از شش سالگی تیک داره .چند وقته شدید شده فکرای وسواسی داره می ترسه گاهی به خودش اسیب بزنه. دکتر می گه اگر الان درمان نشه بزرگ شه شدید وسواسی میشه درمان هم اثر نمی کنه.می گم چرا این طوریه میگه  علتش معلوم نیست

دلم می خواد چند تا روانپزشک تایید کنند دادن دارو رو.ولی روانپزشک مطمئن نمی شناسم

عزيزم من يه مشاور خوب ميشناسم نميدونم روانپزشك هست يا نه ولى خيلى خوبه پولكى هم نيست

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بگین لطفا

بيا خصوصى

از شش سالگی تیک داره .چند وقته شدید شده فکرای وسواسی داره می ترسه گاهی به خودش اسیب بزنه. دکتر می گه ...

علبه سودا پیدا کرده،ببرش پیش آقای تبریزیان یا خودش یا شاگرداش دارو میده یک ماهه درمان میشه مطلبش تهران ومشهده سرچ کن پیداش میکنی  دکتر طب اسلامیه نسخه هاش کور رو شفا میده 

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....
 روان پزشک ها همه دارو میدن کارشونه دیگه برو پیش روان شناس و مشاور هنوز کوچیکه ممکنه با بازی ...

بردم ولی الان شدید شده  روانشناس کافی نیست .دعا کنید تورو خدا خیلی سخته برام