2777
2789

بچه ها من دو ماهگی بردم بهداشت اندازه دوره سر ۳۹ بود قد ۵۸ وزن پنجونیم زنه گفت یکم دوره سرش کمه دو هفته بعد دوباره بیارش منم بخاطره ی چیزه دیگه برده بودم دکتر اطفال ازش پرسیدم دوره سرش چطوره گفت خوبه گفتم بهداشت اینطوری گفته گفت ول کن اونارو بعدش تو کارت واکسنشم تو رده نرماله نمیدونم چرا اونجوری گفت. تو نت نوشته هر ماه دوسانت بیشتر میشه یکی دو سانت کم یا زیادم ایرادی نداره نی نی های شما چطور بود؟

برای خونه دار شدنمون‌صلوات میفرستین🙋🙏 

منم ترسوندن بخاطر این موضوع 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترسوندن الکی.نترس عزیزم احتمالا موقع تولد اشتباه اندازه زدن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
ترسوندن الکی.نترس عزیزم احتمالا موقع تولد اشتباه اندازه زدن

اخه دکتر بردم میگه خوبه با موقع تولدشم خوبه باز فک نکنم موقع تولد اشتباه بزنن ولی میخوام بگم این بهداشتیا واقعا فقط بلدن بترسونن

پسر من اتفاقا 38 و نیم بود توی دوماهگی، قبل دو ماهگی برده بودم گفت38 هست، گفت خب قدش 58 هست خوبه بزر ...

دوستم میگه کلا برای چکاپ هر ماه ببرین پیش دکتر بهداشت نبرین همشون بیسوادن. وزن بچتون چقدر بود؟ موقع تولد چقدر بود؟

دوستم میگه کلا برای چکاپ هر ماه ببرین پیش دکتر بهداشت نبرین همشون بیسوادن. وزن بچتون چقدر بود؟ موقع ...

درست میگه .یه مشت لیسانس بهداشت که اکثرشون‌ تجربه هم‌ندارن

تولدش4500 یود زردی گرفت شد4200، دوماهگی شد5100

ماشالله چه خوب بوده وزنش خب حالا بچه شما با اون وزنش میگن بالاس بچه من ۲۸۰۰ بود موقع تولد الانم پنجونیم میگن ۳۹ کمه!