2777
2789
کفشهای جدید خوشگل به وبلاگم اضافه شد

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

http://maxis.persianblog.ir

فقط 8 تا 12 تومان

کفشهای خارجی بسیار خوشگل پسرونه و دخترونه رو تو وبلاگم ببینید
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تازه به این سایت اومدم با هزار تا سوال!پسر من 18 خرداد 90 به دنیا اومده الان تقریبا 6 ماه و نیمه هستش ولی اصلا غذا خوب نمیخوره وزنش 8/300و قدش 64 است شبها تا صبح مجبورم هر نیم ساعت یه بار سینه مو بذارم تو دهنش تا آروم بشه و بخوابه بیشتر از هرچیزی غذا نخوردنش اذیتم میکنه البته سیب و موز رو بصورت پوره میخوره ولی فرنی و سوپ اصلا توروخدا کمکم کنید
خانمی دختر منم 18 خرداد به دنیا اومده وزنش 7500 هست سیب وموز زود نیست میدی دختر منم فرنی نمیخوره ولی حریره بادوم وسوپ یه کوچولو میخوره اونم نه زیاد پسرت وزنش نسبت به دختر من بهتر دخترمنم شبا تاصبح دیوونم میکنه البته یه دوهفته ای این جوری شده قبلن زیاد شبا بیدار نمیشد
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
سلام مامی های گل
گل من13خرداد قدم به این دنیا گذاشت
فوق العاده شیطونه
گلکوه جان بهتره بهش سوپ آبکی بدی
اصلا تا زمانی که عادت به جامدات نکرده بهش سوپ سفت نده!!!چرا که بدغذا میشه
معمولا بچه ها آبکی تر میخوان
دوستان گرامی بدلیل استقبال زیاد دوستان از شو های برگزار شده من و مامان سروش و همچین رسیدن لباسهای خوشگل جدید این هفته در سه روز پذیرای شما عزیزان خواهیم بود .

سه شنبه از ساعت 11.5 تا 3.5 در خیابان ایت ا... کاشانی خ سازمان برنامه شمالی

پنج شنبه از ساعت 11 تا 3.5 شهرک غرب علامه جنوبی

جمعه از ساعت 3 تا 7 بعد از ظهر در تهرانپارس خ فرجام

برای اطلاعات بیشتر با شماره 09390386090 مامان لوبیا و یا 09381554314 مامان سروش تماس بگیرید .
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314