2777
2789
عنوان

مهد یا دبستان

12920 بازدید | 25 پست
سلام دوستان عزیز پسر من الان می ره مهد کودک که البته این مهدکودک مقطع پیش دبستانی هم داره . من نمی دونم بذارمش دبستان که با محیط مدرسه آشنا بشه یا همون مهد کودک بمونه که توی محیط کودکانه تری باشه به نظر شما کدومش بهتره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من مدرسه ، البته من در این مورد کلی تحقیق کردم ، من خودم چون شاغل هستم فقط روی مدرسه غیر انتفاعی یا همون مهد کودک فکر می کردم ولی الان به این نتیجه رسیدم دوره پیش دبستانی مدرسه و فقط هم مدرسه دولتی چون غیر انتفاعی به خاطر پول همه بچه ها را مجبورند نمره بدن و برن مقطع بالاتر این نظر را من از چند نفر مدیر ، ناظم ، دبیر ، معلم و حتی مربی مهد کودک که همه هم از آشناها بودن پرسیدن و همه نظرات مثل هم بود مدرسه اونهم دولتی
سلام به همه دوستان خویم از اینکه با شما آشنا میشم خیلی خوشحالم ، راستش دختر من متولد دی ماه 85 هست و روز 16 فردوردین 1391 در مدرسه خرد آزمون ورودی داشت اول که وارد مدرسه شدیم تمام خانواده ها هر کدام سر یک میز نشستیم و ار بچه ها خواستند که راجع به پدر مادرشون حرف بزنن نوبت به دختر من که رسید اصلا حرف نزد تپش قلب گرفت بود و در ازای هر سئوال یک نگاه به من میکرد و خلاصه نزدیک بود گریش بگیره مسئول اونجا هم رفت سراغ بقیه بچه ها نمی دونید چه حالی داشتم وقتی او مدیم بیرون بی اراده زدم زیر گریه احساس عذاب وجدان دارم که چرا دخترم را از قبل آماده نکرده بودم و بهش چیزی نگفته بودم میخواستم بدونم کسی تجربه ایی در این زمینه از مدرسه خرد داره ، ممنون میشم
من پسرمو میفرستم مدرسه بنظرم مهد خیلی بچگونه س . پسر منم 2 سال مهد رفت امسال دیگه میفرستمش بره کلاس مهر هم به امید خدا بره پیش دبستانی و دبستان. طرز رفتار و صحبت کردن مدرسه با مهد خیلی متفاوته....
2810