2777
2789
سلام  بعله خدا سکر خوب شده معمولا تا سن ۱۲ سالگی خوب میشن

دوست عزیز میشه تو واتساپ بهتون پیام بدم،من خیلیییی حالم بده شب و روزم گریه شده ممنون میشم اگر قبول کردین بفرمایید من براتون شماره بذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز میشه تو واتساپ بهتون پیام بدم،من خیلیییی حالم بده شب و روزم گریه شده ممنون میشم اگر قبول ک ...

خیلی خوشحالم کردین،درواقع روز منو ساختبن،شبا با دلشوره و گریه میخوابم روزا با همون حال بیدار میشم،واقعا درمانده شدم،فکر آینده منو دیوانه میکنه

دوست عزیز پسرتون خوب شد؟ممنون میشم بگید چه کارایی کردین من دارم دیوونه میشه😭

سلام پسر منم از آبان ماه پارسال تیک حرکتی گردنش شروع شد و مدام داره شدید تر میشه ، تیک صوتی هم از چند ماه قبلش شروع شده بود که ما به اشتباه فکر می کردیم التهاب گلو داره ولی هر چقدر متخصص حلق و بینی بردیم گفتن مشکلی نداره بعد از این فهمیدیم این هم تیک هست که اینم داره شدید میشه

بله تقریبا دو هفته بعد از شروع تیک بردیمش متخصص مغز و اعصاب نوار مغز گرفت و سالم بود البته یه کیسه ی پر دارو نوشت و یه برنامه برای اضافه کردن دوز داروها که ما همون شب داروها رو دور انداختیم و با آروم کردن فضا و اصلاح رفتاری خیلی آرومش کردیم ولی اشتباهی که کردیم این بود که به حرف دوستانمون گوش کردیم و پیش روان شناس نبردیم گفتن لازم نیست و بچه های ما هم وقتی این سنی بودن تا چند سال اینجوری بودن خوب شدن ، دیروز برای اولین بار بردیمش پیش روانشناس که واقعا تاثیر گذار بود و با آرامش بیشتری به خونه برگشت

درمان انواع تیک عصبی شدید با داروی گیاهی طب سنتی افلاطون 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
سلام  بعله خدا سکر خوب شده معمولا تا سن ۱۲ سالگی خوب میشن

سلام عزیزم تیک دخترتون برنگشت؟دختر من از دو سالگی تیک داره فقط یه نوعه دهنشو کج میکنه الان ۵ سالشه گاهی قطع میشه گاهی شدیده گاهی کم بخاطر استرسو اینکه ترسو و خجالتیه نمیدونم از کی به ارث برده خیلی ناراحتمفقط امیدم به اینه تا ۱۲ سالگیش خوب بشه

😍
سلام عزیزم تیک دخترتون برنگشت؟دختر من از دو سالگی تیک داره فقط یه نوعه دهنشو کج میکنه الان ۵ سالشه گ ...

سلام عزیزم دختر من ب لطف خدا خوب خوب شده ی ذره هم تیک نداره مطمئن باش خوب میشه چون مال دختر من خیلی شدید بود.

سلام عزیزم دختر من ب لطف خدا خوب خوب شده ی ذره هم تیک نداره مطمئن باش خوب میشه چون مال دختر من خیلی ...

خدارو شکر خیلی ممنونم ازتون که جواب دادید قبل اینکه بیام بخونم جوابتونو اینقدر نذر کردم که گفته باشید خوب شده 

۱۲ سالگی خوب شد؟دختر من از دو سالگی فقطم یه مدله تیکش بابت کرونا خوشحال بودم فقط بخاطر تیک دخترم که بقیه نبیننش 

خیلی خوشحال شدمممم همین که بزرگسالی و نوجوانیشون نداشته باشن خیلی خوبه تا اونموقع یه جوری کنار میام 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤❤❤

😍
خدارو شکر خیلی ممنونم ازتون که جواب دادید قبل اینکه بیام بخونم جوابتونو اینقدر نذر کردم که گفته باشی ...

بله عزیزم دکتر ب من گفت تا ۱۲ سالگی اکثراخوب میشن خدا رو شکر دختر من خوب شد نگران نباشید فقط اصلا بهش توجه نکنید