2777
2789
الان دارو مصرف می کنه پسرم کلا تو این یکسال که یهو تیک گرفت ی مدت تیک داره یا شدید ی مدت خیلی کمه مت ...

عزیزدلم. انشاالله که به همین سرعت که شروع شده به همین سرعت هم از بین بره. دارو چی مصرف میکنه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دارو مصرف می کنه پسرم کلا تو این یکسال که یهو تیک گرفت ی مدت تیک داره یا شدید ی مدت خیلی کمه مت ...

شما متخصص مغز واعصاب هم بردید که نوارمغز بگیرن؟ من فقط روانپزشک بردم ولی چیزی نگفت راجب نوارمغز.

شما متخصص مغز واعصاب هم بردید که نوارمغز بگیرن؟ من فقط روانپزشک بردم ولی چیزی نگفت راجب نوارمغز.

بله نوار مغز دادیم سالم بود . هالوپریدول و فلوکستین. پسر شما تیک صدا نداره؟

گردنش و با یه حالت انقباض شدید می کشه عقب،دهنشو کج می کنه،یا هی سرفه می کنه،دست و پاش که کلا بی قرار ...

همسرمنم چندساله اینجوریه..اونم دستاشومیده بالا سرفه میکنه..گردنشومیکشه بالا میگ انگار رگش گرفته اینجوری میکنم خوب میشه‌‌..یه بارم رفت دکترمتخصص قرص ارام بخش داد ۲۴ساعته همش خواب بوددیگ نخورد..منم خیلی ناراحت میشم😔

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

خب عزیزم همه وقتی عصبی بشن یه تیکی دارن دیگه 

شوهرمنم این مدلیه تند تند دست تو موهاش میکشه و چشاش قرمز میشه 

یا پاهاشو تکون میده 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
بچگی هم تیک داشتن؟

نه نوجوانی شروع شده..پدرشم توسن کم ازدست داده وخیلی وابستش بوده..فکرمیکنم بخاطره همینه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
من همه امیدم این بود پسرم خوب میشه بزرگسالی😔

پسرتون چندسالشه؟چندوقت درگیره؟

ناراحت نباش گلی ان شاالله خوب میشه..شوهرمن وقتی فکرش درگیره واسترس داشته باشه تیک میگیره

پسرتون چندسالشه؟چندوقت درگیره؟ ناراحت نباش گلی ان شاالله خوب میشه..شوهرمن وقتی فکرش درگیره واسترس د ...

پسرم شش سالشه عزیزم الان یکسال تیک گرفته یهویی هم تیک گرفت قبلش هیچ تیکی نداشت ، همش نگران ایندشم 

پسرتون چندسالشه؟چندوقت درگیره؟ ناراحت نباش گلی ان شاالله خوب میشه..شوهرمن وقتی فکرش درگیره واسترس د ...

عزیزم تیک های مشکلی واسه همسرتون تو کارشون یا روابطشون ایجاد نمیکنه 

پسرم شش سالشه عزیزم الان یکسال تیک گرفته یهویی هم تیک گرفت قبلش هیچ تیکی نداشت ، همش نگران ایندشم&nb ...

ان شاالله خوب میشه عزیزم نگران نباش..خداارحم الراحمینه🥰💚

عزیزم تیک های مشکلی واسه همسرتون تو کارشون یا روابطشون ایجاد نمیکنه 

نه گلم اصلا..اطرافیان واس باراول شایدیه کم نگاه کنن و...ولی براشون دیگ عادی میشه..همیشه تیک نداره فقط موقعایی ک توفکرمیره یافیلمی چیزی ک استرس اوره یاهیجان داره تیک میگیره