2777
2789
سلام عزیزم ببخشید تیک عصبی دخترتون درمان شد دختر منم شونه هاش را می ده بالا خیلی نگرانشم چه کار کردی ...

سلام گلم ن متاسفانه .ولی از وقتیکه قرص اهن و ویتامین دی میدم خیلی بهتر شده . متاسفنه دختر من تیکش ارثی هست پدرشم وقتی بچه بوده تیک داشته امیدوارم بزرگ شه مثله پدرش خوب بشه .

سلام گلم ن متاسفانه .ولی از وقتیکه قرص اهن و ویتامین دی میدم خیلی بهتر شده . متاسفنه دختر من تیکش ار ...

سلام خوبید

دخترتون خوب شد؟

شوهرتون کاملاتیکش خوب شده؟

من متاسفاته شوهرم ودخترم هردودارن

البته شوهرم قبلاداشت خوب شدیه 15سالی نداشت الان حدود7یا8ماهیه دوباره برگشته 

اون هم بخاطردارویی که مصرف میکنه

حالاهم دختر5سالم گرفته

داغون شدم دیگه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید دخترتون خوب شد؟ شوهرتون کاملاتیکش خوب شده؟ من متاسفاته شوهرم ودخترم هردودارن البته شو ...

سلام گلم . متاسفانه این بیماری ژنیتیکیه همسرم گاهی اوقات خیلی خفیف داره اونم صوتی ولی دخترم بهتر شده تقریبا ولی کامل از بین نرفته راستش براش وقت روانپزشک گرفتم امیدوارم جواب بگیذم اگه درمان شد حتما بهت همین جا اطلاع میدم

مثلا ی مدت تند تند پلک میزد بعد خوب شد گردنشو تکون میداد اونم خوب سد بعد از خودش صدار درمیاره الانم ...

من بچه بودم اینقدر از اینبچه حرکات میکردم😂😂😂

ژاله ژوله هستم  خواهر امیر مهدی ژوله   
سلام گلم ن متاسفانه .ولی از وقتیکه قرص اهن و ویتامین دی میدم خیلی بهتر شده . متاسفنه دختر من تیکش ار ...

من خودم ۲۰ ساله دارم اصلاخوب نمیشه فقط گاهی کم میشه دارم دیونه میشم هم چشم هم بینی میخوام برم پیش دکترمغزواعصاب

عزیز دلم کدوم شهر هستی. داداش منم یهو تیک گرفت سرش خیلی ناراحت کننده بود بردیمش نوار مغز ، سی تی اسکن از مغزش و یه چیز دیگه بود یادمش شد دکتر دارو داد سر یه ماه خوب شد. اگه مشهدین دکتر اوجانی متخصص مغز و اعصاب

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
مثلا ی مدت تند تند پلک میزد بعد خوب شد گردنشو تکون میداد اونم خوب سد بعد از خودش صدار درمیاره الانم ...

اگه وسیله دستش باشه موقع پرش دست میفته زمین؟

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
ارع کلا میگن تا 12 سالگیه بعد خوب میشن ولی خب هیجان باعث میشه شدت بگیره

نمیدونم دلیلش واقعا چیه؟! ولی بنظرم مشکل خاصی نیست، حالا اگه شما نگرانی روانپزشک ببرش از نگرانی دربیای ایشالا که چیزی نیست

ژاله ژوله هستم  خواهر امیر مهدی ژوله   

شوهر منم شونشو میده بالا وقتیم دراز میکشه پاشو تکون میده خیلی بدم میاد داد میزنم سرش خیلی ناراحتم 😑😑😑

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا دمت گرم شکرت 😍😍😍
سلام گلم . متاسفانه این بیماری ژنیتیکیه همسرم گاهی اوقات خیلی خفیف داره اونم صوتی ولی دخترم بهتر شده ...

ممنون عزیزدلم

متاسفانه من هم شوهرم سالهاست که داره

یه 15سالی خوب خوب شد

چون فکرش راحت بود

الان کارش عوص شده ویه چندماهیه دوباره شدیدشده

امادخترم از2سالگی داشت

اول زخمهاشومیکند

بعدناخونش رومیخورد

حالاهی لبش روپاک میکنه

امشب بامهربونی بهش گفتم مامان دستاتوبده به من تاببوسمشون ونازشون کنم خواستم حواسش روپرت کنم

گفت نه مامان دستامومیخوام چون ازببرهامیترسم

گفتم ببرنیست

گفت نه توکوچه پایینی ببره

کلی قصه سرهم کردم که ببرهاترس ندارن وبی آزارن واینجانیستن خیلی دورن وووو

متاسفانه دختریکی ازاقوام خیلی میترسونش

بعدهم یه روزمتاسفانه فیلم کلیله ودمنه رودیدبدترشد

اماخوب ازهمون2سالگی هرروزیه جوری داشته تاحالاکه5سالش داره میشه

خیلی نابودشدم

چون شوهرم روخیلی هامسخره کردن

حالاهم نگران دخترم هستن

شوهرمن حالافقط سرکارمیره جایی نمیره نه مهمونی نه عروسی نه هیچ جا

من سرچ کردم میگن از کمبود منیزیمه چی بهش بدم ک جبران شه البته ب شدت بد غذاست

من دیدم دکترخیراندیش میگفت گردووبادام بهشون بدید

بخصوص فسنجون

امادخترمن خیلی بدغذاست