2777
2789

تیک اگه ارادی باشع دست خود طرف باشه اسمش بیماری تورت هستش که یه قسمت از مغز که به عنوان سانسورچی عمل میکنه نمیتونه درمقابل حرکات مقابله کنه برا همین نمیشه کنترلش کرد و هی تکرار میشه هرکی این مشکلو داره به نظرم حتما پیش روان پزشک بره من خودم شیش سال ایناست همین مشکلو داشتم رفتم روان پزشک دارو تزویج کرد که باعث میشه اون قسمتی از مغز که گفتم تقویت میشه هرچقدر هم که تلاش کنید احتماش خیلی کمه که درست شه تنها راهش رفتن پیش روان پزشکه

تیک اگه ارادی باشع دست خود طرف باشه اسمش بیماری تورت هستش که یه قسمت از مغز که به عنوان سانسورچی عمل میکنه نمیتونه درمقابل حرکات مقابله کنه برا همین نمیشه کنترلش کرد و هی تکرار میشه هرکی این مشکلو داره به نظرم حتما پیش روان پزشک بره من خودم شیش سال ایناست همین مشکلو داشتم رفتم روان پزشک دارو تزویج کرد که باعث میشه اون قسمتی از مغز که گفتم تقویت میشه هرچقدر هم که تلاش کنید احتماش خیلی کمه که درست شه تنها راهش رفتن پیش روان پزشکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا ی مدت تند تند پلک میزد بعد خوب شد گردنشو تکون میداد اونم خوب سد بعد از خودش صدار درمیاره الانم ...

سلام عزیزم دختر منم تیک عصبی داره دکتر میگه سندروم تورت هست دختر شما خوب شد ؟ چند سالگی شروع شد ؟ 

من سرچ کردم میگن از کمبود منیزیمه چی بهش بدم ک جبران شه البته ب شدت بد غذاست

سلام فک نمیکنم از منیزیمو از این چیزا باشه منم تیک دارم ارادیه دست خودته رفتم گفت اسمش بیماری توره هستش بهم قرص اعصاب نوشته نگران بودم قرض ها عوارض و اعتیاد اور باشه ننداختم بازم تیک دارم اعهههه تومغز یه قسمته که نمیتونه این حرکاتو خنثی کنه

سلام خانما من اتفاقی داشتم سرچ میکردم این تاپیک رو دیدم، همسر منم تیم داره انواع و اقسامش که البته با تماشای تلویزیون یا استرس شدیدتر هم میشه، متاسفانه مادر همسرم توی سن نوجوانی بدلیل بی اطلاعی خیلی همسرمو بخاطر تیکش سرزنش میکرده و خانواده دعواش میکردن وقتی تیک میزده و این باعث شده که خوب نشه،توروخدا بی توجهی کنید در عین‌حال که درمان میکنید تحت نظر روانپزشک، اما یه خبر خوب اینکه نگران ایندشون نباشبد، همسر من ماشالا یکی از نخبه هاست الان، دکترای مهندسی داره و توی سازمان انرژی اتمی مشغوله و مدیر موفقیه شکر خدا، روابط اجتماعی هم عالی ،همه عاشقشن، منم قبل ازدواج بردمش روانپزشک و بهم گفت که امکان داره ارث ب بچم هم برسه و الان پسرم یک سالشه و خیلی نگرانش هستم مخصوصا که با تماشای تلویزیون تند تند پلک میزنه بیشتر نگرانم کرده، فعلا تلویزیون رو مننوع کردم تا ببینم خدا چی میخواد

سلام خانما من اتفاقی داشتم سرچ میکردم این تاپیک رو دیدم، همسر منم تیم داره انواع و اقسامش که البته ب ...

بل عزیزم متاسفانه ارثی هست و دختر منم از پدرش ب ارث برده ولی خدا شکر تیکشون نامحسوسه زیاد دیده نمیشه البته دخترم شدید بود ک بهتر شده با بی توجهی