2777
2789

بستگی داره گلم.

من و داداشم تو یک شهریم(خانوادمون شهر دیگه ای)اونا در هفته حداقل 4شب خونه ما میان(شام).اما من تواین یک سالی ک اومدن 5 یا6 بار رفتم اونم هروقت کل خانواده اومدن.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

عزیزم بستگی داره چقدر خودت خونه ات دعوتش  کنی اگه مثل خواهر شوهر من فقط بیای بخوری و بری اصلا نرو چون من الان از رو نفرت خواهر شوهرم. و تحمل می کنم انقدر که وقتی میاد. یه سگ بیاد برام عزیزتره  تا اون 

چون الان چندین ساله  رنگ خونه اش و ندیدم 

پس خودت دو تا دوتا چهارتا کن ببین چقدر باهاش خوبی ولی در هر حال من ماهی یه بار و می پسندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون که طفلی تا عصر سر کاره ما هم اصلا نمیریم میگیم خسته است .گاهی جمعه ای میشه اینقدر زنگ میزنه تا ی ...

خوش  به حال عروس شما 

من که از وقتی یادمه باید هر سری دو سه روز تحملشون  کنم وقتی میان اصلا نمی رن حتی یه مدت تو شهر خودشون زندگی گردم همون جا هم میومدن دو شب می موندن و خدا شاهده من هنوز یه شب خونه خواهرشوهرم  نموندم اصلا نمی دونم خونه اش چه شکلی هست 

انقدر هم نگو به حرومه  کافیه حالم بد نباشه بگم نیاین  اخماش و تو هم می کنه و طلب داره 

من که انقدر ازش چندشم میشه وقتی میاد هیچ ذوقی ندارم انگار به گدا غذا می دم

ما مشکلی با رفت و امدشون نداریم وگرنه کلیدو برمیداشتیم از پشت بخدا اگه ادم باشه اصلا حرفی نیس اما هر ...

واقعا براش متاسفم عزیزم درکت میکنم منم کلا یه دونه زنداداش دارم اونم عوضیه بلانسبتت البته دو تا داداش دارم، خود داداشمم که زن داره عوضیه ولی زنش از خودشم بدتره ما چند ماهه با زنداداشم حرف نمیزنیم بعد یه چیزی از من میدونست که دوس نداشتیم فامیلا بفهمن الان رفته همه جا رو پر کرده یه دروغم روش گذاشته

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
خوش  به حال عروس شما  من که از وقتی یادمه باید هر سری دو سه روز تحملشون  کنم وقتی می ...

فکر کنم از اون خانواده هان که میگن خونه پسرمونه خونه داداشمونه دوست داریم بریم 😒

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن