2777
2789
عنوان

بیدا موندن زیاد نوزادم طبیعیه؟

124 بازدید | 15 پست

سلام دختر من ۱۷ روزست و خیلی بیدار میمونه، یعنی نهایتا خیلی بخوابه ۱۰ ساعت بشه از ۲۴ ساعت، شنیدم نوزاد خواب تو این دوره باید زیاد باشه واسه همین نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

نباید کمتر از ۱۷ ساغت بخوابن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه من 40 روز اول همه اش بیدار بود بیچارم کرد یه شب سه ساعت پشت هم خوابیده بود فک کردم چیزیش شده این ...

مرسب ازت عزیزم ایشالا دختر منم همینطور بشه بعد چهل روزگی

وزنش رو بجای یکماه اگه تونستی الان وزن کن..ببین وزن اضافه کرده باشه وگرنه غذاش سیرش نکرده و نخوابیده ...

آره عزیزم شیر خودمو بهش میدم و بیدار که میمونه همش میخواد، مرسی پس حتما همین کارو میکنم

آره عزیزم شیر خودمو بهش میدم و بیدار که میمونه همش میخواد، مرسی پس حتما همین کارو میکنم

ببین بمنم میگفتن بقول قدیمیا چله نگه داشته ..خوب میشه ...دیگه من ضجه میزدم میگفتم والله این صده دویسته نگه داشته اصلا خوب نمیشه تا صبح میچرخوندم جیغ میزد ...دیگه از گریه بی حال میشد دو دقیقه می‌خوابید ..هزارتا دکتر رفتم ..بهترین دکترهای تهران ...شیر خودم هم زیاد بود میگفتن نه بد عادتش کردی که سینت رو ول نمیکنه ...خلاصه وقتت رو نگیرم ...رفتم یه دکتر گفت این بچه اصلا دو ماهه وزنش زیاد نشده یعنی چی ...دیگه گفت از امشب همراه شیرخودت شیر خشک هم بده ..ببین این بچه آروم شد خوابید ...وای اینقدر به خودم بد و بیراه گفتم ...بعد هم خداروشکر هم شیر خودم رو خورد هم شیرخشک ...بعضیا گرسنه هم هستن سیر نمیشن بی زبونن طفلیا ..ولی اگه دیدی وزن گرفته که پس مشکل شیردهی نداری خداروشکر ...فقط از گرسنگی نباشه و همون چله نگه داشته باشه مشکلی نیس ایشالا

2810