2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115105 بازدید | 155 پست
اینم اس ام اس جناب همسر برای تبریک سالروز ازدواجمون

نگین نازنینم به زیبایی دونه های برف هستی و مهربونیت
مثال گرمای خورشید . برای این درختی که تمام عمرش تو سرما بوده.
سالروز پیوندمون به تو عزیز همسفر مبارک باشه امیدوارم گرمی وجودت
همیشه همراه منو پسر نازمون باشه.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و این اس ام اس روز زن...

عزیز قشنگم.....زیباترین نگین عمرم. معصوم ترین و مهربونترین
مادری که تا حالا دیدم. همیشه دست مهربونت نوازشگر وجود من
و پسر نازمون باشه (سالروز تولد اسوه پاکی و تقوا و روز زن رو به
تو عزیز دلم تبریک میگم)
سلام عزیز دلم
دیروز همش دنبال یه کادوی مناسب برات بودم ولی از اونجائی که کتونی کلاسیک سفید خیلی کمه هر چی بیشتر گشتم کمتر یافتم خلاصه واسه فردا هزار تا نقشه و برنامه دارم فدات شم.....خدا کمک کنه بتونم به همش برسم.....
واییییییییییییییییییی که چقدر دوست دارم.......
نامه های بعضی از بچه ها رو که خوندم گریه ام گرفت.
ایشالا که همیشه زندگی هاتون سرشار از عشق باشه.
منم مینویسم
سلام عشق اول و آخرم
نمیدونم چی جوری ازت تشکر کنم به خاطر تمام صبوری هات.به خاطر گذشت هات.هر چقدر من مغرور و خودخواهم تو عزیز دلم به خاطر من از غرور خودت میگذری و همه تقصیرها رو گردن میگیری و بازم ناز منم میکشی.فکر نکنم کسی غیر از تو میتونست اخلاق گند منو تحمل کنه.
الهی فدات شم، تو رو خدا حرفایی که توی عصبانیت میگم رو جدی نگیری.
میخوام سعی کنم اخلاقم رو عوض کنم.باور کن با تمام وجود عاشقتم.ولی این غرور بی جا.........
کاش روزی بزسه که بتونم عاشقانه بهت محبت کنم و لایق تو بشم.
اندازه ستاره های آسمون دوستت دارم...........
هم متاثر شدم و هم خوشحال از خوندن نامه های شما. هر چی سعی کردم که بنویسم نتونستم . من مدتی است که نه از همسرم گله دارم و نه خشنودی. چون به حال خودش رهاش کردم. هم هست و هم نیست. خیلی مهربونه و مسئولیت پذیر، خیلی هم خودخواه است و پررو و متوقع،؛ هم آینده نگر است و عاقبت اندیش، هم بی روح است و بی احساس و حداقل می‌تونم بگم نمی‌تونه احساساتشو بروز بده، هم همیاره و سختی کار، بچه و خونه را درک می‌کنه و تا جایی که ازدستش بربیاد کمکم می‌کنه، هم باز هم متوقع است و می‌گه وظیفه ات هست تمام این کارها و همه برای بهتر زندگی کردن این کارها رو می‌کنن، هم آزادی عمل یجوایی دارم، هم برای همه چی باید سایه اونو رو مسائل و تصمیم‌گیریهام احساس کنم. حالا متوجه شدید که چرا نه ازش می‌تونم انتقاد کنم ونه احساس رضایت. بنابراین نه عاشقانه می‌تونستم بنویسم و نه با دلخوری. خیلی خنثی هستم. بزرگترین حسن اون اینه که مایه آبروریزی خودم و دخترم نیست، پس می‌نویسم زندگیمو همراه با تو دوست دارم ولی اگه تو هم نباشی نمی‌میرم.
بچه ها من 5شنبه نامه های همه رو خوندم و حسابی گریه کردم.خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.1نامه اس ام اس یواسه همسرم نوشتم و...شوهرم بیرون شهره قرار بود جمعه شب بیاد.اینقدر تحت تاثیر قرارگرفته بود که عصرش دیدم زنگ خونه رو زد!اومد خونه.البته اصلا برو نیوورد واسه چی زود اومده .ولی لازم نبود بزبون بیاره.واسه هردومون اینقدر هیجان انگیز بود که نگو.این 2روز که خونه بود سرشار از احسا س و انرژی بود.الهی قربونت برم.عاشقانه دوست دارم.بوووووووووس
سلام بابای فسقلی ها
وقتی قیافه می گیری می خوام خفت کنم وقتی مهربونی می خوام خودمو خفه کنم
پنج شنبه تولدته اما من هیچ وقت اون سوال تکراری و همیشگی که ازم می پرسی رو ازت نمی پرسم
اگه گفتی چه سوالی؟؟؟؟
عزیزم چی دوست داری برات بخرم؟؟؟
از قسمت عزیزمش بیشتر متنفرم
پسر خوبی باش انقدر رو مخ من نرو منو به حال خودم بذار
وقتی خودم باشم هم مادر بهتری ام هم همسر بهتری برای تو
ولی وقتی عین یه ذره بین توی خونه دنبال مورچه ها و سوسک های ریز می کنی حالم از هرچی خونه داریه به
هم می خوره
وقتی به هر بهانه ای بچه ها رو لخت می کنی و توی جونشون دنبال نیش پشه می گردی از مادر بودن متنفر می شم
کاشکی می شد مثل فلش به کامپیوتر وصلت می کردم و هر چی دلم می خواست می ریختم تو حافظت
اگه می شد اینکارو کرد اولین چیزی که انتقال می دادم این بود :
با همه ی ادا اطوارات دوست دارم
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
2810