2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115104 بازدید | 155 پست
مینوشتم :
سلام به روی ماه بهترین شوهر دنیا.عزیزم خیلی دوستت دارم وتوصاحب قلب و روح منی.تا ابد باهام بمون که خونه رو باتو دوست دارم.نازگلکم تاحد جنون عاشقتم.
همیشه در خیال منی-زشعله گرمتر تویی-چه گرم دوست دارمت.
عاشق بی قرار ودل خسته ات"همسرت
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
سلام
کار خبطی کردم،خیلی خیلی بزرگ، میدونم که شاید اگه من هم جای تو بودم هیچ وقت نمی بخشیدم اما امیدوارم بتونی ببخشی تا بتونم برات جبران کنم.
ممنون که مثل خیلی از زنا قهر نکردی بری ، موندی با وجود اینکه فکرت دیگه پیش من نیست.
باور کن دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کنید زندگیم دوباره پا بگیره، مثل روز اولش

به دعای همتون محتاجم، توی همین سایت خوندم که دعای مادر باردار مستجاب میشه، امشب میخوام برم مسجد آقا صاحب الزمان خودمم دست به دامنش بشم.

از همتون التماس دعا دارم
من می نوشتم :::
همسر عزیزم دوستت دارم ..با تمام بی حوصلگی هات ...اخم و تخمت با تمام بدخلقی هات که گاهی می کنی دوست دارم ...بعضی وقتها اعصابم خورد میشه ولی به پات می مونمو صبر می کنم ...خدا پاداش صبرهای منوداده ..همین که بدون من نمی تونی زندگی کنی .... همین که به من میگی ((ممنون که منو تحمل می کنی )) برام ارزش داره ...دوست دارم

خدایا.. که دیده ای تو مرا و خریده ای تو مرا 

دلم برای روزای عاشقیمون تنگ شده . روزهایی که حرفات بهم آرامش میداد و دستات گرمای عشقو تو وجودم پر می کرد. یادش بخیر.........اما نمی دونم چرا انقدر عوض شدی . بد نشدی بی توجه شدی . انگار دیگه من اون آدمی نیستم که به خاطرم انقدر سختی کشیدی و بهم گفتی دوست دارم به اندازه تمام زندگیم! وقتی نگاهتو به پسرمون میبینم ، اون نگاه عاشقونه آشنارو . دلم برای خودم میسوزه ........
من م ینوشتم سلام عزیزم خیلی دوستت دارم می دونم از وقتی پرهام دنیا اومده خیلی از هم دور تر شدیم بچه و سرکار رفتم من و همه گرفتاریها باعث شده کمت رواسه هم وقت داشته باشیم ازت معذرت می خوام و بابت همه کمکهات ازت تشکر می کنم ولی کاش کمتر زیز آبی می رفتی و اینو بدون که من از همه کلکهایی که می زنی خبر دارم و به روی خودم نمی یارم یه چیز دیگه من خونواده ات رو دوست دارم برعکس اون چیزهایی که تو عصبانیت می گم دوستشون دارم . می دونم که داری سعی می کنی اشتباهتو جبران کنی من ازش خبر داشتم ولی منتظرم خودت رفعش کنی . اگه یه موقع حرفهایی میزنم از عصبانیته بدون که با تمام وجود تو و در کنار تو پرهام رو دوست دارم
منم می نوشتم
:

عزیز زندگی من دنیا دنیا دوستت دارم و دلم زندگی رو فقط با تو می خواد

مهربون من اگه باهات درد و دل کردم و گفتم تو این 3 ساله چه سختی هایی کشیدم و از تو پنهون کرده بودم فقط انتظار داشتم که حمایتم کنی.
درسته طرف مقابلت خانواده ات هستن ولی منم تا حالا از گل کمتر بهشون نگفتم ولی اونا .........

فقط تو رو می خوام و ازت می خوام که یه کوچولو چشمای خوش رنگ نازت رو بیشتر به واقعیت ها باز کنی

تنها بهونه زندگی منی
:-*
بووووووووووووووووووووووووووووووووووس

2810