2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115104 بازدید | 155 پست
سلام همسر عزیزم خیلی خووووووووبی لنگه واقعا نداری.. ولی بعضی موقع ها مثل بچه های 2 ساله میشی و من نمیتونم بیشتر از این نازتو بکشم..با اینکه لوووووسی خیلی دوستت دارم واقعا زندگیم بدون تو پوچه..میبوسمت
سلام سعید جونم.....خیلی وقت قول دادی برام جاروبرقی رو درست کنیییییی.ولی چرا این همه دوروغغغغغغغ
خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترااااا
من می نویسم که :

امید عزیزم ، می دونم که خیلی دوستم داری وگرنه از اون خطای به اون بزرگی نمی گذشتی ، اگه من جای تو بودم آبروی تو رو بین زمین و زمان می بردم ، ولی تو در مقابل من مردونگی کردی ...
وقتی که پیشم نیستی، مث الان که واسه امتحانت رفتی یزد ، دلم خیلی هواتو می کنه ، ولی کاش یه خورده ای نرم تر و بدون تعصب تر بودی ...
من از زنجیر و قفس متنفرم ...
کاش من حوا بودم ، چرا چرت می گم ، حوا بهشتیه ، من حتی زیر زمینی هم نیستم ...
کاش اونی بودم که می خواستی ، ولی هیچی نیستم

سلام همسر دلبندم
خیلی دوست دارم بدون تو زندگی خیلی خیلی برام سخت میشه البته با کسر خانواده ات که میخوام سر به تنشون نباشه میدونم که با قدرت میتونی از من و نخودی مواظبت کنی در برابر همه مسائل زندگی البته به استثناء خانواده ات
یک عالمه بوسسسسسسسس میخوامت فقط خودت رو فقط خودت رو بدون خانواده ات
هههههههههههههههههههه
دوستدارت بت تو لیلا
سلام شوهر بی عرضه واحمق من دیگه حالم داره ازتو وکارات بهم میخوره مگه نگفته بودم دیگه حق نداری گوشی بی صاحبت رو عوض کنی دیگه خسته شدم از دست این کارات این ماه4تا گوشی عوض کردی و از دلت اومد 500هزار بدی به یه گوشی خاک به سرت کنم امروز چرا بهم دروغ گفتی ها از دلت اومد من تنهابرم بیرون دیگه ازت بدم میاد
عزیزم غصه نخور همه چیز درست میشه به خدا ما ازت هیچ توقعی نداریم اگه خدا بخواد میشه اگه نه هم راضی باش به رضاش.
همیشه پشتتم، همیشه باهات میمونم ،همیشه دوستت دارم.
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
خیلی این چندوقت اذیتم کردی...خیلی ازت رنجیدم...خیلی دلمو شکوندی....چه اشکهایی که مثل همیشه ندیدی.....چه حرفهاکه نشنیدی...ومن دوباره...سه باره ...وچندباره تنهایم....
گل نسترنم...روزها داره تندتند میگذره وماهرروز دورتر از قبل میشیم...اشک امونم نمیده....کاش .....کاش....کاش......منم ادمم........دوست دارم ولی ....خیلی.......کاش وجودم واست مهم بود..کاش این اهمیت رو که میگی دارم واست بهم ثابت میکردی....
میدونی:خیلی وقته......
نمیدونم شاید این نیز بگذرد...ومن......
من این زندگی رو نمیخواستم...قرارمون چیز دیگه ای بود.....نقشه ای که واسه زندگیم کشیدم وارونه شده...
خددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....ببببببببششننننننننووووووووووووووووووووصدامو
دوست دارم و میدونم که تو هم دوسم داری پس حیف نیست .چرا این کارا رو میکنی؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی این قدر برات سخته .چرا فکر میکنی نمیتونی .انسان قدرتمنده بیشتر از هر موجودی در این دنیا به شرط اینکه بخواد .
من مینوشتم:

سلام عزیزم. خیلی دوستت دارم. اما تو رو خدا یه کم کمتر بخور. داری میترکی. آخه من چقدر بپزم بذارم جلوت. خسته شدم از بس پای گاز وایستادم. خوردنم حدی داره بابا
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
2810