2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115104 بازدید | 155 پست
سلام عزیزتر از جونم

از چی بگم؟از درد کشنده ای که تمام وجودم رو گرفته؟ ، از نبودن تو؟
گاهی فکر می کنم مگه چکار کردم؟ تو اشتباهات خودت رو قبول نداری ، چطور به راحتی حرف از طلاق میزنی ؟ مگه تعهد ندادی یک عمر کنارم باشی ؟ پس چرا برای با هم بودن هیچ تلاشی نمیکنی ؟ چه طور گریه نکنم ؟ برای اینکه از کینه و نفرت انباشته بشم ؟ برای اینکه انتقام بگیرم ؟ نه این کار من نیست ، من اهل انتقام نیستم و تو رو تنها به خدا واگذار میکنم. میدونی چه زخم هایی روی دلم گذاشتی؟ از یاد بردی و باور نداری با قلب کوچیک و تنهای من چکار کردی؟
دیگه خسته شدم از این همه بی تفاوتیت ، حتی برات مهم نیست من خوبم یا نه؟ حتی یک بار هم مرهم زخم های دلم نبودی، میدونی یک سال و نیم که حتی یکبار ازم نپرسیدی حالت خوبه یا نه ؟ گاهی دلم انقدر برات تنگ میشه که از شدت تنهایی و غصه حتی نمی تونم گریه کنم .
گاهی دلم می سوزه ازاینکه جواب سادگی و صداقت منو با این همه خیانت میدی و اون وقت دلم می خواد که حسرت یک ادم با صداقت تو زندگی به دلت بمونه اما بعد چند دقیقه که آروم میشم می بینم حتی نمی تونم چیز بدی برات از خدا بخوام ازت دلخورم.
دیگه بسه ، دیگه خسته شدم ، از غصه خوردن ، از ترس دائم رفتن و از دست دادنت، از طعنه و با تردید حرف زدنهات ، از سردی و بی تفاوتیت ، از این همه سردی و سنگدلی ، از اینکه بارها ازت بشنوم و با حرفها و کارهات نشون بدی که بودو نبودمن برات ذره ای اهمیت نداره . از اینکه طوری وانمود میکنی این منم که می خوام باشی و تو برات فرقی نداره و از اینکه منتظر بنشینم ببینم می خوای بگی منو می خوای یا نه .

تو تمام این مدت اصلا فهمیدی روزهام چه طوری شب میشه ؟ اصلا فهمیدی چقدر زجر می کشم ؟ اصلا نپرسیدی خوبم یا بد ، مشکلی دارم یا نه ، دلم گرفته یا نه ، حوصله ام سر رفته یا نه ، فقط به خودت فکر میکنی و به تصمیمی که برای گرفتنش داری منو زیر پاهاتو خروارها نامردی له می کنی

امشب هم هوای گریه دارم بارها منو شکستی، بارها با حرفات دل منو سوزوندی و وجودم روبه آتیش کشیدی و من از خودم در عجبم که چگونه بعد از اینهمه حرف تو رو می بخشمو و باز هم دوستت دارم وقتی به راحتی نفس کشیدن میگی نمیتونی تحملم کنی حالم بد میشه، فریادهاو نگرانی ها و اشک ها و بی تابی های من بی علت نیست چرا با احساسم بازی می کنی وباز هم نمیدونم تا کی نادون بمونم تو هر بار به هر دلیل بی دلیل و هر بهانه ای به من بگی دوستت ندارم تا من حس کنم جایی برای موندن ندارم بعدش با چند تا جمله و چند نگاه دوباره همه حرفها و طعنه هات را فرا موش کنم وبازم برای بودنت بی تاب و دلتنگت بشم؟

خدایا خیلی دلم شکسته از اینکه دوباره بهم بگه من دیگه هیچ تمایلی به ادامه زندگی با تو ندارم و من سکوت کنمو و اونو به تو بسپارم که تاوان کارهاش رو بهش بدی ، نه من اهل انتقام نیستم ، تو رو می بخشم اما حلالت نمی کنم ، تو میدونی با آبرو و احساس و زندگیم داری بازی میکنی؟

خدایا من مثل تو قاضی عادلی نیستم و می دونم حق قضاوت ندارم ، اما ارزو دارم که روز افسوس و پشیمونی شوهرم رو ببینم ، و ایمان دارم که می بینم.بذار حالا که نمی خواد برای بودن من تلاش کنه حالا که می گه عاشق نیست و حالا که سنگ و بی احساسه راهشو ادامه بده تو شاهدی که من صبورمبذار بره دنبال هر کس دیگه ای که به نظرش مناسب میاد و دعا می کنم که اون خیانت رو در حقش تمام کنه تا معنی پاکی و صداقت و عشق رو بفهمه، درسته این ارزوی قلبی من نیست و خودت می دونی همه چیز رو به خودت سپردم ، اما تا پایان راه صبر می کنم که به خودش بیادو من خوشحال باشم که با تمام وجود صبوری کردم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مگه قول ندادی دیگه سیگار نکشی چرا از دوباره شروع کردی به کشیدن
چرا به فکر سلامتی خودت نیستی خودت میگی چاقم ولی هیچ ورزشی نمیکنی آخه حیف نیست 28 سالته با 110 کیلو وزن
ولی با این وجود خیلی دوستت دارم
دوستت دارم بخاطر اینکه خیلی مهربونی
دوستت دارم چون صبوری
دوستت دارم بخاطر نوازش هات
دوستت دارم چون بهم احترام میزاری
دوستت دارم بخاطر وقتی از یه چیزی ناراحتم تا نفهمیدی چی شده و از دلم بیرون نیاری ول کن نیستی
میخواستم بدونی از اینکه تو شدی عشقم من هر شب از خدا تشکر میکنم

ایشالله که همیشه تنت سالم و جیبت پر پول باشه

خخخخخخخخخخخخخخخخخیلی دوستت دارم جیگر
سلام عزیزم عشقم نفسم همه وجودممممممم و به قول خودمون گامبالک من
چه طوری عزیزم میدونی که همه نفسمی همه کسمی زندگیم با تو معنی گرفته من معنی واقعی عشقو باتو فهمیدم عزیزم فقط من مگه روز خواستگاری بهت نگفتم با سیگاری ازدواج نمیکنم چرا چند روز یه بار با همکارات یه دونه میکشی من همونم زجرم میده عزیزم تو رو خداکمتر بهم بچسب همیشه بهم وابسته ای اینقدرش خوب نیست در ضمن بدم میاد بر اینکه بفهمی چقدر دوست دارم هی میگی من میمیرم حجلمو میبینی اونوقته که من مجبورم دوباره یه پشت دستی بزنم تو دهنت عزیزم میدونم چقدر ناراحتی که من روز بله برون دوست نداشتم و راضی نبودم ولی الان خودت میدونی که زندگیم یعنی تو به خداوندی خداقسم بدون تو نمیتونم نفس بکشم خداسایه پدر ومادرم و همسرم عشقم جیگرمو از سرم کم نکنه اخه تو چقدر بامزه ای بابا یه وقتایی من از سرکار میام خسته ام چراهمیشه اینقدر انرزی داری سربه سرم بذاری ان شاءالله دعای مامانم مستجاب میشه خدا بعد مدتها یه دوقلو بهمون میده دیگه وقت نکنی منو انگولک کنی دوست دارم جیگرم نفسم عشقمممممممممممممم
بوسسسسسسسسسس بر تو
اگه بر گردم عب باز تورو انتخاب میکنم چون کی از تو بهتر که سوارت شدم تو هم سواری میدی
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
شوخی کردم
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
سلام عشقم
میدونم که ما دوتا خیلی قربون صدقه ی هم نمیریم ...میدونم که همیشه میگی دوست داشتن گفتنی نیست نشون دادنیه....اما امروز از ته دل دوست دارم بهت بگه دوست دارم ....
واسه همه ی صبوری هات
واسه خاطر مهربونی هات
و برای خانواده ی کوچیک و زیبامون
جز تو هیچکی تو دنیا نمیتونست این همه چیزای خوب به من بده..دوست دارم و آرزوم اینه که یه روز این نامه رو بخونی.
دوستای عزیزم میخوام یه نامه بنویسم درباره اینکه من بهت اعتماد دارم و ازت راضیم چون شوهرم بهم قول داد دیگه فیلمهای بد نبینه میخواستم بدونه بهش اعتماد دارم ..... میشه کمکم کنین و بگین چه متن خوشگلی رو بنویسم
از همه دوستان گلم که این نامه ها رو مینویسن ممنونم
من گاهی این نامه ها رو واقعا براش مینویسم و میگم بخونه ولی بعضی هاش رو نه
شما این نامه هارو برای خودش هم مینویسید؟
چند روز پیش 1 ایمیل برام زده که براتون میذارم:
سلام خوبی عزیزم ، دوسسسسسسست دارم خلییییییی زیاد.
عزیزم آهنگ صدایت زیبا ترین ترانه زندگیم

نفس هایت تنها بهانه نفس کشیدنم و وجودت تنها دلیل زنده بودنم است

پس با من بمان تا زنده بمانم

به چشمان مهربان تو می نویسم حکایت بی نهایت عشق را ،

تا بدانی که محبت و عشق را در چشمان تو آموختم و با تو آغاز کردم

به پاکی چشمانم (فکر کنم چشمانت باشه از این سوتی ها زیاد میده :دی ) قسم که تا ابد با تو می مانم

بی آنکه دغدغه فردا را داشته باشم

زیرا می دانم فردا بیشتر از امروز دوستت خواهم داشت
و وجود گرم توست که میخواهم بمانم ..

و تا همیشه و همیشه ..

در کلبه ی عشقم

میزبان نفسهای عاشقانه ات خواهم بود .. !!!

یک لحظه با شکستن قلب مهربانت، قلب من نیز می شکند، اینگونه دلگیر نباش،

یک لحظه غم تو مرا به ماتم می نشاند!

یک لحظه اشک ریختنت، دلم را می سوزاند، اشک نریز که یک عمر مرا گریان

خواهی دید!
اینم جواب من:

SALAM ESHGHAM

khobi nafasam?

delam barat tangide

بابت هدیه هایی که بهم دادی یه دنیا ممنوووووووووووووووووووووووون زندگی من!
ولی ای کاش هیچ وقت قبول نمیکردم که بریم ...
هر روز دور تر از دیروز
احساس میکنم باختم
فکر میکنم با خوشبختی باید خدا حافظی کنم
احساس خوبی ندارم
نمیتونم با این فکر بجنگم
میدونم با شما هم خوب تا نمیکنم
ببخشید
ولی همش فکر میکنم باید منتظر لحظات تلخی باشم
احساس میکنم شاید نتونیم مثل قبل از زندگیمون لذت ببریم
مثل قبل خودمون باشیم و خودمون
همه وقتمون برای همدیگه بود
همه زندگیمون با همدیگه بود