2777
2789
سلام خانومای عزیز
من می خوام یه دوربین دیجیتال بخرم که هم امکان عکاسی داشته باشه و هم فیلمبرداری و حافظه بالا. در ضمن خیلی هم گرون نباشه. شمایی که تجربه خریدنش رو داشتین به من راهنمایی کنین چه برندهایی یا مدلهایی خوبه؟ درضمن تو تهران یا کرج جایی که دوربینای خوب بفروشه کجاست؟
من سونی دارم خواهرم و مامانم هم دارن خیلی خیلی راضی هستیم

هم کار باهاش آسونه هم خیلی شفاف عکس میگیره
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جان برای عکاسی غیر حرفه ای بهترین دوربین canon هست.

من هفته گذشته یکی خریدم 280000 تومان.

بعد از کلی تحقیق بین مدل های canon تو این محدوده قیمت، مدل SX130 IS رو انتخاب کردم.

حافظه اش هم که بستگی به memory که میخرین داره دیگه.

در ضمن من تهران نمایندگی canon تو سهروردی رفتم ولی به غیر از چند تا از مدل های جدید، چیز زیادی نداشتن و چون با گارانتی آفومار هستن قیمتشون بالاتره.

کرج رو نمیدونم ولی تو تهران سمت جمهوری میتونین خیلی راحت پیدا کنین.

http://www.camshop.ir/productview-fa-499.html

اینم مدل دوربین و بقیه اطلاعاتش.میتونین بقیه مدل ها رو هم ببینید.

من یه canon Powershot S5IS دارم.سه سال پیش خریدم 460 تومن.ازش خیلی راضیم.هم عکس هم فیلم خوب می گیره.دوربین نیمه حرفه ایه.متاسفانه قابلیت تعویض لنز نداره مگر با کانورتور.که اونم قیمتش بالاست.اما برای من که به عکاسی علاقه داشتم و حرفه ای هم نبودم خیلی خوبه.اما شاید برای مراسمات خانوادگی زیاد خوب نباشه.اونم فقط به دلیل بزرگ بودن بدنه ی دوربینه.هرچند من باهاش مشکلی نداشتم. این دوربین که آقا علی گفتن قابلیت فیلم برداری نداره.اما عکساش فوق العاده ست.قیمتش هم خوب البته خیلی فوق العاده ست!!!
الهام جان اگه حافظه بالا میخوای سونی مدلhxr500 دوربینش 12 مگا پیکسله و کیفیت فیلمبرداری فول اچ دی
حافظشم 240گیک ولی گرونه 1300000
ازون پایینتر حافظه 64 گیگه با همین مشخصات 700 یا 800 تومنه
ولی پیشنهاد من سونی مدل HX7V عکاسیش محشره دوربینش 16 مگاپیکسله فقط حافظه نداره میتونی روی 32 گیگ مموری کارت که براش میگیری 3 ساعت کیفیت فول اچ دی ،4ساعت کیفیت اچ دی ،و 10 ساعت با کیفیت دی وی دی فیلمبرداری کنی قیمتشم 500تومنه من گرفتم خیلی راضیم البته با تحقیق راستی عکاسی 3 بعدی و پانورما هم داره
منم دوربینی که خانمم پیشنهاد کرده رو تایئد می کنم خیلی خوبه تازه خروجی HDMI هم داره می تونینی فیلماتونو با کیفیت تو LCD یا LED ببینین اگه تلویزیون 3 بعدی هم داشته باشه عکس های 3 بعدی رو با کیفیت 3 بعدی می بینین عکس های پانورماش با کیفیت 45 مگاپیکسلیه باطریش هم در حالت فیلمبرداری 70 دقیقه ست
البته سعی کینین چینی نباشه چون چینیش هم هست از نمایندگی سونی تهیه کنید مطمئنتره
اینم مشخصاتش
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=DSCHX7V/R
2810