2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستتون ندارم فقط تحملتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه مشاور خوب پیدا کن برو پیشش..ایشالله که بتونی شوهرت رو بیاری تو خط..اینجا هیچ کس از ریز جزییات زندگی شما خبر نداره که بتونه خوب راهنماییتون کنه..حتما برو مشاوره و همه سعیت رو بکن تا دیر نشده زندگیت رو یه سر و سامان بده چون هرچه بیشتر بگذره کارت سخت تر میشه

همین حرفا رو میزنم خانما می‌رن سمت یه مرد دیگه خانم به محبت و تکرار کلمه دوست دارم نیاز مبرم داره من ...

😦😦

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
همین حرفا رو میزنم خانما می‌رن سمت یه مرد دیگه خانم به محبت و تکرار کلمه دوست دارم نیاز مبرم داره من ...

این چه حرفیه..خیانت هیچ توجیهی نداره خانم عزیز..چه برای زن چه برای مرد..باید همه تلاشش رو برا درست کردن زندگیش بکنه اگه نشد هم قبل از طلاق حق با کسی دیگه بودن نداره..خیانت اول از همه به خود فرد آسیب میزنه

یعنی منم خیلی حرف میزنم منو میخای بکشی

خخخخ نه ه ه کاریت ندارم !

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
بروزترین و زیباترین مانتوها با کانال لباس سرا برای انواع سلیقه ها مانتوهای خشگل داریم  97_le ...

چه قدر بی ملاحضه هستین که تو این شرایط استارتر تو تاپیکش تبلیغ می کنین

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
2810