2777
2789
عنوان

عروسی قوم شوهر لر لباس لری بپوشم یا مانتو شلوار ؟توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لرم... و تمام عروس هایی که داریم فارسی زبونن لری میپوشن خیلی هم بیشتر از ماها بهشون میاد  پ ...

بفرست !میگم ب نظرت مسخرم نمیکنن بگن این لر نیست چرا لری پوشیده !؟؟؟؟

من ترکم اصلا تو عروسی هامون مجلسی نمیپوشیم حتی اگر عروسی تو تالار باشه خیلی هم خوشکله البته اینم بگم عروسی هامون مختلط هست 

همونی که صبح شنبه به ......خبر داد الانم یه زحمت بکشه به ایشونم خبری بده .

مگه واسه لباس پوشیدن امضا میگیرن که حتما مال اون شهر باشی؟؟!!

یه خوشگلشو بپوش خیلی باحاله شوهرتم خوشش میاد

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪

نه عزیزم... اینجایی ما هستیم یه عروس از آمریکا گرفتن اونم شب عروسی لری پوشید خیلی هم خوشکل بود

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

حتما بپوش 😍😍

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
هر کی تو این تاپیک لر واهل جنوب بووووووووس😘😘😘😘❤❤❤

لر هسم اما جنوبی نه .. بووس ب خودت😘

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
2810