2777
2789
عنوان

چطور دو تا بچه رو با هم بخوابونم؟

341 بازدید | 25 پست

دوقلوهای یک سال و دو ماهه. شوهرم کارش شیفتیه. پرستارمم داره ول می کنه بره. مشکلم خوابشونه. راهکاری دارید که بشه دو تا بچه رو شبا همزمان خوابوند؟

اگه گهواره داشتی وارت راحت بود جرا نخریدی که بزاریش توشون خودتم وسطشون وایسی با دودست هردورو تاب بدی

یکی از فامیلا گهواره دوقلو درست کرد دوتا رو میزتشتن توش تابش میدادن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

با هم نخوابون

منم دوتا همشیر دارم

الان کوچیکه بیدار شد بزرگه رو خوابوندم

اگر هم با هم خوابشون میگیره یکی رو بذار رو پاهات یکی رو هم بغلت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شبا چی

شبا باباشون بزرگه رو میخوابونه من کوچیکه رو

یکی رو شما رو پات بذار یکی رو باباشون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اسباب بازی جلوش بذاری بازی نمیکنه؟ خیلی دوقلو خوبه؟ باهم بازی میکنن؟

خوبی که خب عزیز منن. بچه هامن. اما بی نهایت سخته. الان پرستارم داره میره. باید یکی جدید پیدا کنم. دوست ندارم غریبه پیش بچه م باشه. مجبورم

2810