2777
2789
عنوان

متخصص گوارش کودکان خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 60 پست
۴ماهست رفلاکس داره،با اینکه دارو میخوره هنوزم خیلی  اذیت میشه

اره بچه منم از دوماهگی بردمش پیشش تشخیص ریفلاکس و حساسیت به پروتیین گاوی داد و با دارو ۶۰ درصد از گریه هاش و بیقراریاش کم شد الانم ۵ ماهه اس 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بچه منم از دوماهگی بردمش پیشش تشخیص ریفلاکس و حساسیت به پروتیین گاوی داد و با دارو ۶۰ درصد از گر ...

مطبش خیلی معطلی داره؟؟

کجاست مطب؟

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
ممنونم عزیزم خیر ببینی انشاالله آدرسش تقریبا کجا میشه؟؟

ادرسش چهارراه قصر ساختمان قمرالدوله طبقه سوم ببین اگه اون ساعت که پشت تلفن میگه شوهرت بره دفترچه و ویزیت را بده و نوبتت را ثبت کنه و بگه کی بیارمش بهتره دفعه اول که من نی نیمو بردم خیلی اذیت شدم ولی دفعه های قبل نه چون دیگه شوهرم میرفت نوبتم را ثبت میکرد و ساعت میگرفت که چند بیام اخه با بچه سخته البته دفعه اول خیلی مطبش شلوغتر بود نمیدونم اتفاقا منم باید برم دوباره پیشش

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
مطبش خیلی معطلی داره؟؟ کجاست مطب؟

بچه ریفلاکسی خیلی می اوردن یکی دیگه ام هست فاموری اونم دوستم رفته بود ولی اون مطب نداره تو بیمارستان امین میشینه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
بچه ریفلاکسی خیلی می اوردن یکی دیگه ام هست فاموری اونم دوستم رفته بود ولی اون مطب نداره تو بیمارستان ...

چه روزایی اونجا هست؟؟

چه روزایی اونجا هست؟؟

نمیدونم فکر کنم هر روز به غیر از پنجشنبه ها چون نوبت که گویا میده دیگه حتما همون روز هست با کد ملی نوبت میده و ساعت و زمان حضورتو میگه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

Faezeh:

آره روزای زوج هست

اگه ساعت راس ساعت سه دفترچه ات رو بذاری همون روز بهت نوبت میده

این☝️پیام دوستم در مورد فاموری که قبلا داده بود

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
Faezeh: آره روزای زوج هست اگه ساعت راس ساعت سه دفترچه ات رو بذاری همون روز بهت نوبت میده این☝️ ...

ممنون عزیزم

خیلی لطف کردی

انشاالله که هرچی از خدا میخای بهت بده

اصلا راضی نبودم دخترمو خوب نکرد یه جور هم رفتار کرد که انگار اصلا نمیتونه تشخیص بده دخترم چشه

ولی برای دختر من که خوب بود

سلام تروخدا اگه پیاممو میبینی جواب بده.

دخترمن رفلاکس پنهان داره هرچی دارو میدم خوب نمیشه شیر بیداری نمیخوره. بهم گفتن حسین صانعیان خیلی خوبه. شما رفتید پیشش خوب بود؟ مشکل بجتون چی بود؟ رفلاکس داشت؟  

هنوزم میرید پیشش؟ 

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!