2777
2789
قرص اهن ویتامین کلسیم  نمیدونی چقدرسخته جاش خیلی خالیه

میفهمم عزیزم خیلی غم بزرگیه چون خودمم نه ماه با پسرم زندگی کردم و با همه وجودم میفهمم ولی یکی دو ماه به خودت فرصت بده مکمل هاتو خوب بخور که بدنت آماده تر بشه خدای نخواسته تو بارداری جدید به مشکل نخوری

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

منم بچم از دست دادم البته سروقت بدنیا اومد 1ماهم پیشم بود اما فوت کرد دنیا واسم تیره تار بود از زمین و زمان شاکی بودم نفس کشیدنو واسه خودم حروم میدونستم چندبار دست به خودکشی زدم افسردگی شدید بعدزایمان و افسردگی ازدست دادن بچم دست به دست هم دادن 10سال پیر شدم 2ماه بستریم کردن خداروشکر خوب شدم اما زخم قلبم خوب نشد برام قابل هضم نبود بچه سالمم دسته گلم فقط بخاطره اشتباه پزشکی بمیره شب بازیش دادیم شیرشو دادیم خوابید صبح دیگ چشمشو بازنکرد تو خونه فکرشو کن بلند بشی صبح با خوشحالی اسمشو صداکنی نازش بدی و بخوای به بچت شیر بدی ببینی بچه یخه و کبود شده انگار یک عمره خوابه حتی فکرشم وحشتناکه هنوزم با تعریفش تپش قلب میگیرم انگار یچی تو گلوم گیرکرده.اما خداروشکر تو کمال ناباوری ناامیدی باردارشدم😍روزای قشنگم برگشت دوباره مهرماه دختر قشنگم نهال زندگیم از راه میرسه😍بخاطره همین اسمشو نهال گذاشتم فداش بشم انگار تو یجای خشک ی نهال بکاری و رشد کنه سرسبز بشه،دخترم زندگیمو سرسبز و قشنگ کرد لطفا ناامید نشید روزای خوب از راه میرسه دوباره فقط یکم صبروتحمل میخواد😍😙🌹انشالله بحق فاطمه زهرا هیچکس غم از دست دادن فرزندشو نبینه و خدا با فرزندش امتحانش نکنه و همه منتظرا دامنشون سبز بشه😙

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدای من بمیرم مامان نهال اون بچت که این اتفاق افتادبراش دختربودیاپسر؟دلیلش چی بود؟

انشا...دخترتوبه سلامتی فارغ شی وعروسش کنی 

این روزاخیلی سخت میگذره خیلی بدتنهاشدم 

منم بچم از دست دادم البته سروقت بدنیا اومد 1ماهم پیشم بود اما فوت کرد دنیا واسم تیره تار بود از زمین ...

وای عزیزم میفهممت پسر عزیر منم باش بازیمیکردیم چقدر مواطبش بودم یه نقطه کوچلو تو صورتش بود من میگفتم وای نمونه وای ببرم دکترا پوست بردمش دکتر  خندید گفت این خودش محو میشه شوهرم میگفت وسواس گرفتی چکارش داری خال کم کم کم رنگ شده بود نمیزاشتم شوهرم بوسش کنه میگفتم صورتش لطیفه اذیت میشه خودم قایمکی بوسش میکردم وای چقدر سرش حساس بودم ...کاشکی هیچ بچه ای مامانشو تنها نزاره هیچ بچه درد نکشع بخدا حقشون نیست 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وای خدای من بمیرم مامان نهال اون بچت که این اتفاق افتادبراش دختربودیاپسر؟دلیلش چی بود؟ انشا...دخترت ...

قربونت برم خدانکنه😙پسربود امیرعباس روز تاسوعا بدنیا اومده بود،من بیماری صرع بزرگ دارم پسرم بدنیا اومد دکترای کثافت ن ازش نوارمغز گرفتند ن ازمایش فقط به احتمال اینک جیگرگوشم صرع مادرزادی داره قرص زده صرع دادن بهش شب له کردم تو شیشه شیرش دادم بهش و بازیش دادیم شیرشو خورد خوابید صبح بیدارشدم برام عجیب بود چرا شب واسه شیربیدار نشد بلندشدم صداش زدم سمارو روشن میکردم واسه صبحانه همینطور قربون صدقش میرفتم اومدم کنار تختش وای چرا بچه کبود شده بغلم گرفتم بچه یخ شده هرکاری کردم باصدای بلند دادو بیداد گریه میکردم  همسایم اومد بچه رو دید گفت خانم غفوری بچه فوت شده اینو شنیدم تشنج کردم بعده 7،8ساعت چشم بازکردم دیدم تو اتاق مراقبتهای ویژمو انجا فهمیدم بله جیگرگوشمواز دست دادم شکایت کردیم دکترارو هنوزم پروندش بازه بجای نرسیده منم واگذارشون کردم بخدا.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
وای عزیزم میفهممت پسر عزیر منم باش بازیمیکردیم چقدر مواطبش بودم یه نقطه کوچلو تو صورتش بود من میگفتم ...

قربونت برم الهی آمین❤خدا بهت ارامش بده عزیزم 

منم بچم از دست دادم البته سروقت بدنیا اومد 1ماهم پیشم بود اما فوت کرد دنیا واسم تیره تار بود از زمین ...

بعداز چند وقت دوباره باردار شدین؟؟؟ بنطرت اگه دوباره باردار بشم بهتر میشم آروم میگیرم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه هابیبی چک وزودزدم؟میشه یکی بگه 

اره زوده فک کنم

من پسرم ۴سالش تقریبا ۳۲

سلام خواهر جون.ممنون که داستان زندگیتو با ما درمیون گذاشتی خیلی خیلی تجربه تلخ و وحشتناکی بوده..انشالله به سلامتی دخترتو بغل بگیری..ما مادرهای دل شکسته این تاپیک هم دعا کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست