2777
2789

ماری جان جز ۲۸ میخونم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
گروه فرسته ها کجاست جایی جمع میشین یا تل..اون دفعه لینک گذاشتی اصلا عضو نبود 

من‌ دوتا گروه بودم‌ یکی بازگشت فرشته ها وقتی من رفتم خیلیا مامان شده بودن خیلیا هم مثل من  داغشون تازه. مشابه خودمم دو نفر بودن که کلی امید دادن. ولی چون مشکلا ت اونجا زیاد بود منم استرس گرفتم اومدم بیرون. دومین گروه ۱۶ نفربودیم که همه مامان شدن خدا راشکر و دیکه عضو جدید هم نزاشتن بیاد .

من اون روز گروه زدم گفتم‌اگه مایل بودین دور هم جمع بشیم چون راحت تره تو گروه تا اومدن تو سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجاااا

عزیزم لینک نداری اون دوتا گروه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم لینک نداری اون دوتا گروه 

بازگشت و باید از بچه ها بپرسم ولی اون گروه ۱۶ نفره خودمون اصلا بچه ها دیگه نخواسن عضوی اصاف شه چون همه بچه دار شدن و دیگه حرف ها رفت به سمت بچه داری و.....

دوستان عزیز حدود یک ماه فرصت داریم تا شروع ماه محرم..اگر براتون امکان داره بیشتر از یک یا دو جز قرآن برای ختم بردارید..همون اول جزها رو اعلام کنید تا یکماه هم فرصت دارید تمومش کنید

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بمن باقطعیت گفت توصددرصددوتابچه داری دخترپسرحتی بارداریمم باصددرصدگفت

انشالله توکل به خدا.منم حس می کنم به همین زودی باردار میشی

من که هنوز پریود نشدم ولی گاهی ضعف شبیه پریودی دارم معاینه هم شدم اصلا عفونت نداشتم و پاپ اسمیر هم جوابش خوب بود خدا رو شکر.نمیدونم علت ضعف دل و کمرم چیه گاهی اینجوری میشم

خداکنه مری جان جاش خیلی خالی وقتاییکه خونه تنهام براش زارمیزنم میشینم پای تختش گریه میکنم باهاش حرف ...

آخی عزیزم😢😢مطمئنم بزودی میاد

ممنون ۷۰روزش بود

عزیزم😢😢

ممنون ۷۰روزش بود

الان اقدامی