2777
2789
خداروشکر   چن وقت اقدام بودی..وقتیدخترت دنیا اومد حالت چطور آرامش داشتی یانه ناراحت پسرت بودی&n ...

من یه ماه اقدام بودم. میدونی اون فرشته ها هیچ وقت یادشون فراموش نمیشه هیچوقت . وقتی دخترم به دنیا اوند یه هفته مونده بود به تولد پسرم. از خوشحالی که خوشحال بودیم ولی یه بغض هم بود . و هنوزم بعد دو سال و نیم هنوزم هست . البته من خودم روحیه حساسی هم دارم وگرنه تو گروه فرشته ها هستن‌کسایی که اصلا خیالشون نیست دیگه. بچه جدید اینقدر سرگرمت میکنه کمتر فکر کنی. با هر کاریش اینقدر ذوق میکنی که فقط اشک دوق میریزی و بهترین حس و بهت میده. ولی در کنار اینا یاد فرشتت هم هست

من یه ماه اقدام بودم. میدونی اون فرشته ها هیچ وقت یادشون فراموش نمیشه هیچوقت . وقتی دخترم به دنیا او ...

گروه فرسته ها کجاست جایی جمع میشین یا تل..اون دفعه لینک گذاشتی اصلا عضو نبود 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم اینه چه قدر طول کشید شیرتون خشک شد  اخه برا من بعد 3 ماه هنوز کامل خشک نشده

من یه هفته اینا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دلخوشیم که رفت لااقل اینجوری خوش کنم😭😭😭

مهرا جان تو نت سرچ کن فال انلاین خودش میاد سوره حمد میگه بخون کلیک کن

مهرا جان تو نت سرچ کن فال انلاین خودش میاد سوره حمد میگه بخون کلیک کن

یه دقیقه هم طول نمیکشه

بچه هامیگن دل دردکمردرددراوایل بارداری جنسیت بچه پسرمیشه میخام بدونم درسته بنظرتون؟کسی ازشماهااینطور ...

ببین دخترت کدوم سمت بود .حالاتت چطور بود...پسر زیر شکمه وبیشترم سمت راست   نه من کمر درد اینا نداشتم 

بچه شما بعد از دست دادن بچه چه مدت طول کشی شیرتون خشک شد من الان سه ماه کذشته دیروز معاینه ام کرد هن ...

من بعد زایمانم سه شب کابرلین نصفه قرص خوردم. الانم به ظاهر خشک شده بعد از ۷۰ روز ولی حالا شاید معاینه بشه هنوزم شیر داشته باشم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مری جان برای من فال نگرفتی؟هزینه داره بگوکارت به کارت کنم

عزیز دلم اسم شناسنامه ای خودت و مادرت رو میخواد..بعدم شمارش رو میدم خودت زنگ بزن.من اصلا اون خانوم نمیشناسم دوستم معرفی کرد.. دوستمم نمیشناخته از اینستاگرام پیدا کرد..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست