2777
2789
من یه دخترهفت ساله هم دارم که وقتی اون اتفاق تلخ افتاد درد خودم به کنار بایدجواب دخترم روهم میدادم

منم هروز باید جواب بدم بع پسرم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بعداولین پریودم اقدام داشتم که میشد چهل روزبعدزایمانم،ولی چهارماه طول کشید تاباردارشدم،بارداری قیام ...

خداروشکر که دلت آروم شد انشاله ۱۲۰ ساله بشن😍😍😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالتون بچه داریدلااقل کمترعذاب میکشید

عزیزم من خیلیعذاب میکشم حتی پسرمم نمیتونه تسکینم بده هرکسی جای خودش داره   من با پسرم زندگی کردم یهو همچی تمام شد 😔😔😔انشاله زودی باردار میشی

به سلامتی..الهی خدا نی نیتو واست حفظ کنه

ممنون عزیزم انشاله قسمت همه اونایی که نی نی میخوان

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم من خیلیعذاب میکشم حتی پسرمم نمیتونه تسکینم بده هرکسی جای خودش داره   من با پسرم زندگ ...

سلام

منم مثل شمام

با اینکه ی بچه دارم اما دارم داغون میشم

.مخصوصا وقتایی که میبینم دخترکم با حسرت به بچه کوچیکا نگاه میکنه

مخصوصا شبایی که گریه میکنه میگه چرا باید تنها بخوابم

میگم اگه ی بچه دیگه بود......

من شرایطم خیلی ناجوره کلی سعی کردم خودمو راضی کردم دوباره باردار شدم دو دفعه با دو تا مشکل متفاوت بعد دفعه اول همه گفتن باردار شو قرار نیست که همش مشکل داشته باشه اما این دفعه هم شد

میدونم تا دپباره بچه نیارم احساس آرامش نمیکنم اما از تکرارش واسه دفعه ی سوم خیلی میترسم😢😢😢

سلام منم مثل شمام با اینکه ی بچه دارم اما دارم داغون میشم .مخصوصا وقتایی که میبینم دخترکم با حسرت ...

عزیزم  درکت میکنم انشالله زودی دوباره مامان بشی الان چه مرحله ای هستی....یعنی شش ماه ءدشته ولی مسزم روزی نیست که نگه مامان چکارش کردی چرا بابا نمیارش دکترا امپولش میزنن آخه دید اون لحظه  را بعد همش منتطرشه هر جا نی نی میبینه مثلا اون روز تو ماشین بودیم یه مرده تو ماشین خودش داشت با نی نیش بازی میکرد زود گفت مامان نگاه داداشی رو اون مرده برد برو بگیرش 

به عکسش میگه آخه کجایی چرا نمیای خونه خودمون 

عزیزم  درکت میکنم انشالله زودی دوباره مامان بشی الان چه مرحله ای هستی....یعنی شش ماه ءدشته ولی ...

من 30 مهر سقط کردم

الهی بمیرم براشون

بخدا اونا بیشتر از ما عذاب میکشن

دختر من که اصلا حرف بچه پیش من نمیزنه خیلی بچه عاقلیه میدونه من  سریع حالم بد میشه گریه میکنم هیچی نمیگه

من میترسم دوباره بیارم اگه بازم چیزی شه این بچه هم اذیت میشه

اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم 

سری قبل بعد 15 ماه اقدام کردم 4 ماه بعدش حامله شدم اونجوری شد

اینسری که شوهرم میگه دیگه بچه نیاریم....

آخه انقده که من دپرسم اونم میترسه بازم چیزی شه دیگه من دیوونه میشم

اما خودم همش بهش فکر میکنم

سری قبل بعد 15 ماه اقدام کردم 4 ماه بعدش حامله شدم اونجوری شد اینسری که شوهرم میگه دیگه بچه نیاریم. ...

عزیزم به خدا توکل کن تا چند ماه هم به دخترت نگو  قرار نبست دوباره تکرار بشه

منم همینطور حتی استخاره زدم بد اومد...ولی دیگه میخام بسپارم به خدا فقط امیدوارم خدا بهم بده سالم و صالح وشبیه پسرم  کاش دیگه دلم نشکنه  میگم خدایا مواظبم باش ...عزیزم شما هم بخدا بسپار