2777
2789
خداروشکر بی خبرمون نزار عزیزم 

حتما زیاد میام نی نی سایت دکتر و ماما میگن تا شش ماه اقدام نکن ولی من ارامش ندارم توی خونه و تصممیمم روی سه ماه بود حالا بازم هر چی خدا بخواد 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم، الان فعلا هیچی ،سونو دادم فولیکولم خوب بود تقریبا، آمپول زدم و شبی هم دوتا مدروکسی پروژسترون ...

چشم عزیز دلم حتما   کی میخای اقدام کنی   با خبرمان کن با خبرای خوب

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
حتما زیاد میام نی نی سایت دکتر و ماما میگن تا شش ماه اقدام نکن ولی من ارامش ندارم توی خونه و تصممیمم ...

انشالله با خبر خوب بیای   اره سه ماه هم خوبه قرص خوردی گلم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام منم مثل شماها بچمو از دست دادم  ٢٧اين ماه  ميشه يسال و هرچي ب اين روز نزديك ميشم ...

چطوری عزیزم  الان چکار کردی خبری نشد🤗

انشالله با خبر خوب بیای   اره سه ماه هم خوبه قرص خوردی گلم

هنوز ازمایشامو دارم میدم خیلی هم زیادن کبد کلیه قلب میخوام جمع کنم یدفعه ببرم پیش یه متخصص البته مادربزرگمم فوت شد کارام عقب افتاد قرصامم قطع کردم البته من یکماهه سقط کردم هنوزم پری نشدم

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
توکل کن بخدا میگم نمیشه مثلا هفت ماهگی سزارین کنی 

نه عزیزم مسمومیت بارداری اصلا مشخص نیست چه هفته ای رخ میده اکثرا سه ماهه سوم هست اگر بچه شرایطشو داشته باشه درمیارن ولی ممکنه بچه هفته مثلا ۲۰ باشه و تو دستگاه هم نمونه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
حاجت روا شدی من تجربه دارم

وااای تو رو خدا؟؟ینی میشه؟؟انقد زاااار زدم کنار ضریح امام زاده صالح و از خدا خواستم نشونی بهم بده کمک کنه بتونم تصمیم بگیرم باردار بشم یا نه

مری سونورفتم خانم میگفت خواهرم ۵تابچش مردششمی ودکترنگه داشت خوددکترم میگه یه خانم ۹تابچه توماهاای مختلف سقط میکرده دهمیشواون نگه داشت کلابرابارداری پرخطرتوبروپیشش سال دیگه میای بچه به بغل دعام میکنی 

هنوز ازمایشامو دارم میدم خیلی هم زیادن کبد کلیه قلب میخوام جمع کنم یدفعه ببرم پیش یه متخصص البته ماد ...

منم الان ۶۳ روزه بچمو از دست دادم و زایمان کردم پریود نشدم

هنوز ازمایشامو دارم میدم خیلی هم زیادن کبد کلیه قلب میخوام جمع کنم یدفعه ببرم پیش یه متخصص البته ماد ...

خدا بیامرزتشون.انشالله واست دعا میکنه

مری سونورفتم خانم میگفت خواهرم ۵تابچش مردششمی ودکترنگه داشت خوددکترم میگه یه خانم ۹تابچه توماهاای مخ ...

خیلی خیلی یادت بودم دعا کردم واست زودتر دلت آروم بگیره

مری سونورفتم خانم میگفت خواهرم ۵تابچش مردششمی ودکترنگه داشت خوددکترم میگه یه خانم ۹تابچه توماهاای مخ ...

مطبش کجاست؟؟حتما باید پیشش برم