2777
2789

من خیلی تاپیک های مختلف رو خوندم.

میتونم به جرات بگم تمام تاپیک های مربوط به بارداری از گذشته تا حال رو خوندم.

خیلی ها بعد از دست دادن بچه با بار اول و یا دوم اقدام باردار شدند.

خیلی ها خودشون مجبور شدند که ختم بارداری بدند، یعنی خودشون به خاطر مشکل ژنتیکی بچه رو پیش خدا برگردوندند !!

ببین اینها چی باید بگند که مجوز اینکار رو با دستهای خودشون گرفتند!!! این مامانها اونقدر قوی بودند و که با توکل به خدا مجددا اقدام کردند با قدرت  و انرژی مثبت و اکثر کسانی که من میشناسن الان بچه دارند!

سلام عزیزم. بله دکتر رفتم کلی ازمایش و سونو از تخمدان رحم وکبددادم خداراشکر خوب بودن.یک هفته دیگه می ...

خداروشکر عزیزم   تورخدا بیای خبرای خوب بهمون بده🤗🤗🤗  سال دیگه با نی نی انشالله😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترخداسرنمازاتون دعاکنیدبمیرم راحت شم 

عزیرم حتمابرو مشاوره   تو همین سایت هم مشاوره هست ازشون راهنمایی بگیر

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من یبار سقط کردم و الان ۸ ۹ ماهه اقدامم ولی هنوز نتیجه نگرفتم 

سلام خوبی عزیزم چه خبر ..نتیجه گرفتی یانه 

منم یه خارج رحمی داشتم پارسال که سزارین شدم و یه لوله از دست دادم ،الانم پنج ماهه اقدامم ،این ماه کل ...

خوبی عزیزم الان چه خبر 😘

مهرا میخوام داستان بدنیا امدن شوهرم رو اینجا بگم. به خاطر اینکه بهت بگم ما واقعا از حکمت خدا سر در نمیاریم.

البته شوهرم دوست نداره من توی نی نی سایت چیزی بنویسم اما من انجام میدم تا شاید بتونم کمکی هر چند کوچک به دوستان مجازی ام بکنم با این امید که قلب خودم به آرامش برسه.

مادر شوهرم دوتا بچه داشت(قبل به دنیا آمدن شوهرم) یه دختر و یه پسر، و دیگه بچه ایی نمیخواستند. مادر شوهرم خانم خیلی مهربان، قوی است با اینکه سرطان سینه داشته و هر دوتا سینه اش رو هم برداشتند ، اما روحیه اش رو حفظ کرده.

چندین سال گذشت، دخترش ۱۲ ساله و پسرش ۱۰ ساله بودند.

یه روز دخترش (۱۲ ساله) توی کوچه بازی میکرده، طناب بازی میکرده، بالا و پایین میپریده ( از روی زنجیری که سر کوچه میبینند که ماشین نتونه تردد کنه، می پریده این ور و اون ور) پاش گیر میکنه و میخوره زمین.

پدر و مادر، بچه رو میبرند بیمارستان، دکتر هم ویزیت میکنه و عکس و ... میگه چیزی نیست یه زمین خوردن جزئی است و ما یک شب نگه اش میداریم تا آزمایشها رو انجام بدیم و خیالتان راحت باشه (می تونید تصور کنید یه دختر ۱۲ ساله، طناب بازی نیکرده، میخوره زمین،  خیلی ساده).

خانوما من دیشب تو هفته ده بارداری به دلیل تشکیل نشدن قلب سقط کردم هم جفت هم ساک بارداری دفع شد البته ...

عزبزم الان چطوری 

اونشب بچه بیمارستان می مونه، فردا صبح مامان و باباش میرن بیمارستان،  که اون صبح حال بچه بد میشه و به فاصله کوتاهی فوت میکنه.

باورش برای پدر و مادر خیلی سخت بود، آخه اتفاقی نیافتاده بود و دکتر گفت همه چی اوکی هست. اما گویا بچه خونریزی مغزی داشت. با یه افتادن ساده!!

سلام به همگی منم ی جورایی باهاتون همدردم دختر اولم خدارو صد هزار مرتبه شکر سالمهذو 7 سالشه سال 95 ...

عزیرم الان چطوری بهتری؟؟

یک هفته بعد فوت دخترشون، 

پدر و مادر تصمیم میگیرند که روحیه شون رو حفظ کنند و مادر میگه: من بچه ام رو برمیگردونم، میره دکتر زنان و همه آزمایشهای لازم رو انجام میده.

دوماه بعد با اولین اقدام باردار میشه و شوهرم به دنیا میاد، بلافاصله بعد سه ماه مجددا باردار میشه و دخترش به دنیا میاد