2777
2789

خدایا همه مامانای این تاپیک و بقیه مامانا که هنوز مامان نشدن و فرستشون پیشت امانته را خوشحال کن و فرشته هاشونو پس بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه چندم بود چند سالته   متاسفم عزیرم    انشاله به زودی مامان میشی🤗

بچه اول بود 😢 آبان میرم 26 نمیدونم باید چیکار کنم 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
بچه اول بود 😢 آبان میرم 26 نمیدونم باید چیکار کنم 

عزیرم کی اقدام میکنی   ...نگران نباش سنی نداری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

رفتی زیر نظر دکتر

عزیرم کی اقدام میکنی   ...نگران نباش سنی نداری

مامانم میگه یک سال فرصت بده یه دکتر رفتم گفت حداقل 6 ماه یه دکتر دیگه هم که رفتم گفت بعد سه ماه میتونی هم دلم میخواد اقدام کنم و هم میترسم باز همون اتفاق واسم بیفته خیلی لحظه های وحشتناکی بودن 

بزار بدنت آماده بشه 

سلام من 28 خرداد سقط داشتم بخاطر ایست قلبی و رشد نکردن تو هفته 6 😔😔

سلام. من مثل شمام. برای من اول فک میکردم پوچه اما تا هفته ی ده صبر کردم بعد رفتم سونوگرافی شکمی که باز گفت پوچه.انگار نمیخاستم باور کنم. رفتم سونوگرافی واژینال. جنین بود اما قلب نداشت. تو هفته 6 مونده بودم.همش نگرانم دوباره اتفاق بیفته ولی سعی میکنم بهش فک نکنم. 

من 31 سالمه و وقتی هم ندارم.😢😢😢

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
سلام. من مثل شمام. برای من اول فک میکردم پوچه اما تا هفته ی ده صبر کردم بعد رفتم سونوگرافی شکمی که ب ...

عزیزم رفتی زیر نظر دکتر دوسه ماه دیگه اقدام کن از همینالان فولیک اسید بخور

مامانم میگه یک سال فرصت بده یه دکتر رفتم گفت حداقل 6 ماه یه دکتر دیگه هم که رفتم گفت بعد سه ماه میتو ...

سه ماه قبل بارداری حتما فولیک بخور 

عزیزم رفتی زیر نظر دکتر دوسه ماه دیگه اقدام کن از همینالان فولیک اسید بخور

زیر نظر هستم. قبلش هم بودم اما خب حکمت خدا چیز دیگه بود. 

فعلا گفت هماتینیک بخور بعد اسید فولیک. سقطم طبیعی بود و.خیلی خونریزی شدیدی داشتم.بخاطر همین این قرصو داد. حالا خدا بخواد از مهر اقدام میکنم.

من فیبروم اینترامورال دارم همش میترسم بخاطر این بوده باشه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
سلام. من مثل شمام. برای من اول فک میکردم پوچه اما تا هفته ی ده صبر کردم بعد رفتم سونوگرافی شکمی که ب ...

میدونم که چه حالی داری درکت میکنم بیا با هم باز اقدام کنیم به امید خدا همه چیز خوب پیش بره این دفعه من الان منتظر پری هستم دو روز دیگه یه ماه میشه که سقط کردم دیگه باید پریود بشم اخر تابستون یا اول پاییز میخوام باز اقدام کنم 

سه ماه قبل بارداری حتما فولیک بخور 

من یه ماه قبلش داشتم میخوردم ماه اول باردار شدم فکر میکردم زمان میبره ولی همون ماه شدم ولی از وقتی سقط کردم هم خودم هم همسرم داریم یدوفولیک میخوریم 

میدونم که چه حالی داری درکت میکنم بیا با هم باز اقدام کنیم به امید خدا همه چیز خوب پیش بره این دفعه ...

من بیست و سوم خرداد سقط کردم تا ده روز طول کشید. هنوز پری نشدم. 

دکترم دید عجله دارم گفت حالا 6 ماه صبر نمیکنی 3 ماه صبر کن. حالا منم خدا بخواد همون اواخر شهریور اوایل مهر اقدام میکنم. بستگی داره کی پری بیاد 

ان شاالله که خوب پیش بره برای همه منتظرا. توکل به خدا

میدونم که چه حالی داری درکت میکنم بیا با هم باز اقدام کنیم به امید خدا همه چیز خوب پیش بره این دفعه ...

راستی شما بعد سقط کمردرد داشتی؟من کمردرد شدید گرفتم.الان بهترم اما کار خاصی نمیتونم کنم. وقتی کاری انجام میدم باز درد میگیره.