2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم میگن باتاریخ تخمک گزاری وسونومیشه من شایدبااومدن دوباره دخترم به زندگیم برگردم

ولی قطعی نیست.ببین تو تلاشو کن ولی به این ایمان داشته باش که هر چی خدا بخواد.آیه قرآن میگه:به هر کس که خدا بخواهد دختر و به هر کس بخواهد پسر میدهد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
انشالله خدا بهت دوقلو دختر بده منم تو سی هفتگی پسرمو از دست دادم, خیلی سخته درکت میکنم,

عزیزم انشالله خدا بهت صبر بده و به زودی دامنت سبز بشه

اگه حامله بشم معلوم نیست یبارخدابهم لطف کردقدرندونستم

نه عزیزم تو قدر دونستی و مواظبش هم بودی ولی اگه خدا نخواد برگ هم از درخت نمیوفته.راستی یادم رفت بپرسم علت فوت بچه ات چی بود

براهمین میسوزم که همه چی داشت خوب پیش میرفت یهواینطورشدواون رفت ومن موندم کلی راه رفته ودوباره برگشت ...

میدونم منم این حسو دارم و وقتی بهش فک میکنم که نه ماه چه روزایی گذروندم انقد تنم و روحم خسته میشه که میگم واای دوباره باید همه این راهو از اول بری

اره این سومین بارداریم هست

به سلامتی عزیزم.خدا رو شکر.هزار ماشالله هر روز آیت الکرسی بخون.الهی خدا کمکت کنه و نی نی تو راهیتو حفظ کنه به حق قرآن.