2777
2789
به نظر من که شیردهی خیلی  خیلی سخت تر از بارداری بود برام😐 من تا شیرم اومد دخترم نخورد به شیر ...

پس برای همونه که شیردوش برقی گرفتی!

من شیرخشک ندادم.ابجیم بهش چنبار شیرداد.دیدم شیرخودم دردناکه گفتم دیگه نده.اسمشو پی وی میگم.اینجا شناسایی میشم.

لحظه بی حسی من حالم خراب شد.حس کردم دارم خفه میشم.نمیتونستم نفس بکشم.حالت تهوع و لبام خشک شد.فک کنم دگزا زدن.بهم گفتن چرا صورتت قرمز شده

اوضام اونطور که همه تو سز میگن اوکی هستن نبود.بچه رو دیدم گریه ام خشک شد.در کل فک میکنم در حالت مرگ بودم و اون حس رو اون طور که باید تجربه نکردم.

حتی نمیتونستم حرف بزنم.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس برای همونه که شیردوش برقی گرفتی! من شیرخشک ندادم.ابجیم بهش چنبار شیرداد.دیدم شیرخودم دردناکه گفت ...

از همون اول زخمی شد گرفتم فکر نمیکردم استفادم طولانی شه. نوک سینه ندارم دخترم هم شیشه براش راحت تر اومد.شیر خشکم چیز بدی نیست اگه دیدی هنوز شیرت نیومده چند بار بده ولی نه با شیشه شیر. بهتر از اینه که طفلک گشنه بمونه. ولی خب شیر خودتو بدی خیلی بهتره من دستام نابود شده از بس شیشه شستم😂 بازم شکر 

شیر خودت راحت تره. پس عمل خوبی نداشتی. برای من که عالی بود اون حالتایی که گفتی منم یک لحظه داشتم ولی بهم گفته بودن اگه داشتی به ما بگو خودشونم تند تند سوال میکردن حالمو. گفتم یکم حالت تهوع دارم یه آمپول زدن تو سرم همون لحظه خوب شدم واقعا لذت بردم باهاشون حرف میزدم اونا هم کارشونو میکردن تا اوردن گذاشتن رو سینم😍😍😍😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم.زایمان کردم.مشگلات جدیدی پیدا کردم.مثلا ورم شدیددددد پا بعد عمل.شیردهی سخت . دردناک شدن س ...

تبریک میگم عزیزم 😃

قدمش پرخیر و برکت باشه به زندگیتون 🧡

خدا حفظش کنه 🧡

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
ممنون گلی چخبر از تو چکار میکنی اقدامی؟ دکتر میری؟

نه فعلا دکتر نمیرم 

تو رژیمم که وزن کم کنم.

تا ببینم خدا چی میخواد

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
تهران بیمارستان آتیه

هستی گلی

من مشگلات شیردهی دردناک دارم

بچه نوکشو نصفی میگیره

دکمه میگیره و هاله نمیگیره

جوری که از بچه داری لذت نمیبرم

و شیردهی برام دردناک شده و مدام شونه هام بخاطر پوزیشن بدم دردناکتر

قراره امروز برم مشاوره شیردهی

و شنوایی سنجی

دعا کن موفق بشم و این مرحله سخت رو سپری کنم 

بهم گفتن شیردهی رو درست انجام بده تا بچه وزن بگیره

😉

هستی گلی من مشگلات شیردهی دردناک دارم بچه نوکشو نصفی میگیره دکمه میگیره و هاله نمیگیره جوری ک ...

الهی عزیزم چند روز پیش‌گفتم من خودم فکر نمیکردم شیردهی از بارداری هم سخت تر باشه. برای منم درست نمیگرفت هی پماد میزدم نوکش خوب‌میشد شیردهی بعدی دوباره میزد سینم‌ رو‌ میترکوند😐 روزای اول خیلی سخته تا بیاد دستت ادم واقعا اونطور که انتظار داره لذت نمیبره ولی نگران نباش گفتم که زود میوفتی رو‌ روال.

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
چطور بود مشاوره شیردهی؟

رفتم.گفت سینه هات بزرگه.شیردهی از بغل رو بهم یاد داد.(هر چند من در حد تئوری میدونستم🥴). ولی در کل چیز خاصی یاد نداد.همون چیزایی که خودمون میدونستیم.درد رو گفت طبیعیه.مثل اینکه فک بچه بزرگ بشه هاله رو هم میگیره..   و اینکه به تدریج درست میشه   و  سنجش شنوایی رو هم رفتم.

.

😉