💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلااام فدات شم...بهار تو هم مبارک.. جااان دلم خدا رو بینهایت بار شکر... چقدر ذوق کردم قشنگم😍😍😍 خد ...
سلام مهربان جون ، خوبی گلم ؟ سال نو مبارک عزیزم انشالله تو این سال جدید و قرن جدید خدای مهربون بهترین هاش رو نصیبت کنه و انتظارت به سر بیاد .
عزیزم منم آخر بهمن زایمان کردم و الآن خدا رو شکر دخترکم بغلمه . من که اینقدر بارداری سخت و پر استرسی داشتم که دیگه دل و دماغ سر زدن به تاپیک رو نداشتم ولی دلم برات خیلی تنگ شده بود مهربونم❤❤❤
[QUOTE=233246062]مبارکه عزیزم چرا بارداریت سخت ممنون مریم جون ، انشالله تو هم به سلامتی زایمان کنی و نی نی گلت رو با دل خوش بغل بگیری.
والا از اول بارداری که آنوکسا میزدم و هرشب شیاف چون گاهی کمی لکه بینی داشتم بعد مثل بارداری قبلم دقیقا هفته ۲۴ خونریزی داشتم ۳ روز بیمارستان بستری بودم و سونو شدم گفتن هماتوم پشت جفت هست واسه همین آمپول پرولوتون هم به داروهام اضافه شد هفته ۲۶ دوباره رفتم سونو این دفعه گفتن هماتوم نیست و دهانه رهم کوتاه شده و احتمال زایمان زودرس هست دیگه رفتم اهواز دکترم گفت باید تا هفته ۳۴ بیمارستان بستری باشم منم تا ۳۱ بیمارستان بودم بعد با رضایت خودم مرخصم کردن و تو خونه استراحت مطلق بودم تا هفته ۳۸ که زایمان کردم ، این وسط دیابت بارداری هم داشتم که با رژیم سفت و سخت کنترلش کردم ولی خودم و بچه زیاد وزن نگرفتیم.
سلام مریم جان خدا رو هزار مرتبه شکر من و دخترم خوبیم روز به روز بزرگتر میشه با اینکه سخته ولی در عین حال لذتبخش اصلا نمیفهمی چطور بزرگ میشن خدا قسمت همه منتظرا بکنه الهی🙏🏼❤️ خودت در چه حالی راستی تیکرت آبیه نی نی پسره؟
سلااام هستی جانم چطوری؟ دختر قشنگت خوبه؟ چه خبرا؟ چه عجب یاد ما کردی بیوفا؟ حسابی سرت گرم شده خدا ...
سلام مهربونم خدا رو شکر من و جوجه خوبیم. اینجا نیام هم مدام به فکرتم کاش تلگرامت رو درست کنی بیای گروه دوباره جات خیلی خالیه عزیزم.بچه های گروه یکی یکی دارن مامان میشن خدا رو هزار مرتبه شکر. از خدا میخوام سال دیگه این موقع بچت بغلت باشه و از ته دلت خوشحال باشی عزیزم