2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باران جان.  خوبی عزیرم. انشالله تو همه زمينه ها موفق باشی. وخداوند پشت و پناهت. خدا بزرگه. ...

سلام هدانا جون.

ممنون عزیزم. شکر خدا خوبم.

شما و پسرهای گلت همگی خوبید؟ من هم دلم واسه همه دوستای مجازیم تنگ شده، چه روزهای خوبی داشتیم که به هم دلگرمی و امید میدادیم. گوش شنوا واسه درد و دلهای همدیگه بودیم و ...

من دیشب باز به لک قرمز تیره قهوه ای که حالت چسبندگی داشت افتادم. خیلی ناراحتم.

نگران نباش و فقط استراحت کن. ان‌شاالله که مشکلی نیست

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم سونو چی میگفت؟ من الن هفته ۸ باشم و لک میبینم. چیزی شبیه قیر  از فردا سرکار نرم؟

عه مریم جون! داریم میگیم استراحت کن حداقل تا ۳ ماهگی تو به فکر اینی که سرکار بری یا نه؟؟! لااقل دو سه هفته دیگه هم استراحت کن عزیزم.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
۵ هفته و ۴ روز رفتم ضربان قلب داشت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

الهی شکر