2777
2789
آلمان زندگی میکنم. اینجا خیلی سفت و سخت میگیرند. یعنی هر دکتر فقط مسئولیت خودش رو انجام میده. مثلا ...

سلام باران جون خوبی منو یادته ؟ اگه خواستی با من در تماس باش شماره یک دکتر توی ایران بهت بدم باهاش از طریق واتس اپ حرف بزن قطعا مشکلت رو میفهمه . دکترای اینجا اصلا بدرد نمیخورن الکی وقتت رو هدر نده . منم هنوز اقدام نکردم شوهرم راضی نمیشد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستای گل و خوبم خیلی وقته نیومدم اینجا شرمنده فکر میکردم دیگه همه اتون رفتین دنبال زندگی و بچه داری . بعد مدت ها به سرم زد بیام اینجا  . دلم برای همتون خیلی خیلی تنگ شده . من هنوز اقدامی نکردم یک خورده مشکلات داشتم این مدت . انشالله بعد عید قراره اقدام کنم اونم تحت نظر یک دکتر ایرانی . دنبال رحم اجاره بودم ولی شرایط اینجا برای رحم اجاره خیلی سخت هست . انشالله همه شماها مامان شدین . التماس دعا دارم از همتون . از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام اینجا . نمیدونم قدیمی ها هستین یا نه ؟ دوستان جدید هم انشالله باهاشون آشنا میشم 

در پناه خدا باشین همه اتون خودتون و نی نی های نازتون

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
سلام به همه دوستای گل و خوبم خیلی وقته نیومدم اینجا شرمنده فکر میکردم دیگه همه اتون رفتین دنبال زندگ ...

سلام

حالت چطوره

من یسالی اینجام.یسال بیشتر ولی تورو یادم نیس.باران رو میشناسم ولی.شما ایران نیستی؟ چن هفته از دست دادی؟

😉

خانمهایی که غمتون تازست.کمتر غصه بخورید.غصه خیلی به جسممون اسیب میزنه.الان که من مجدد باردار شدم فهمیدم چقد بدنم با بارداری قبلیم ضعیف تر شده و طاقت درد دیگه ندارم.شاد بودن بدن رو سرحال میکنه و درد و غم صدبرابر بدن رو مستهلک

کاش یکم بیشتر قدر خودمون رو بدونیم.

😉

سلام باران جون خوبی منو یادته ؟ اگه خواستی با من در تماس باش شماره یک دکتر توی ایران بهت بدم باهاش ا ...

سلام آذر جون. خوبی عزیزم؟ چه خبر از خودت؟

مگه میشه دوستای گل مجازی این گروه رو فراموش کنم. امشب نمیدونم چی شد یهو به سرم زد بیام و یه نگاهی به نی نی سایتم کنم که پیامت رو دیدم.

راستش من اینجا هر آزمایشی که لازم بود رو انجام دادم و واسه خودم کلکسیونی شدم🤦‍♀️ ولی در کل بعد از یک بار رفتن توی سیکل میکرو و منفی شدن انتقالم، بیخیال درمان شدم و ولش کردم. فعلا تصمیم ندارم مجدد پیگیر بارداری و درمان بشم ولی اگه روزی دوباره تصمیم به درمان گرفتم میرم ایران. حالا اون روز کی وقتش بشه، الله و اعلم! خودم هم نمیدونم حوصله فکر کردن بهش رو ندارم.

سلام به همه دوستای گل و خوبم خیلی وقته نیومدم اینجا شرمنده فکر میکردم دیگه همه اتون رفتین دنبال زندگ ...

خوشحال میشم اگه دوست داشتی اسم دکترت رو بهم بگی. و امیدوارم که بعد عید خبر بارداریت رو به ما بدی و ۹ ماه خوب و بدون مشکل رو سپری کنی

سلام حالت چطوره من یسالی اینجام.یسال بیشتر ولی تورو یادم نیس.باران رو میشناسم ولی.شما ایران نیستی؟ ...

شروین جان بارداریت مبارک باشه.

ان شااله که اینبار نی نی (نی نی هات) سالم میان توی بغلت و از شیطونی کچلت میکنند.

سلام آذر جون. خوبی عزیزم؟ چه خبر از خودت؟ مگه میشه دوستای گل مجازی این گروه رو فراموش کنم. امشب نمی ...

عزیزم ممنون بابت تبریکت.یک قلو هس. انشالله تو هم با اولین اقدامت مثبت بشی

😉

عزیزم چجوری خودتو سرگرم میکنی که بهش فک نمیکنی؟ جنین داری؟

جنین ندارم. 😔 اگه داشتم که حتما میرفتم واسه انتقال. ولی چون باید از اول شروع کنم و از طرفی مرکزی که میرفتم رو دوست نداشتم، دیگه حوصله ندارم ادامه بدم.

این روزها اونقدر کارهای نیمه تموم شخصی سرم ریخته که جایی واسه غصه خوردن برام نمیذاره. فعلا میخوام زبان المانیم رو بهتر کنم چون خیلی خوب نیست، یعنی از وقتی که وارد مسائل بارداری و مشکلاتش شدم دیگه انگیزه ام رو کلا از دست دادم ولی میخوام مجدد شروع کنم. از طرفی دنبال کار میگردم که اون هم با شرایط کرونا سخته.

در کل اول و آخرش توکلم به خداست.

سلام خوبین خانوما من الان دیدم لباس زیرم خونی شده.باز باید استراحت کنم.نگرانم

ایشالا که چیزی نیس عزیزم، آروم باش،شماره پزشکت رو نداری؟ میتونی برو بلوک زایمان بیمارستانی که با دکترت قرارداد داره. تماس میگیرن