2777
2789
به حرفشون توجه نکن، خودت چک کن اگه داریش یا عکسشو بفرست اینجا ببینیم تا روز اخر به من میگفتن هیچ م ...

برم خونه جواب ازمایش رو پیدا می کنم می فرستم .

منه بیچاره سرخاک هم ندارم برم شوهرم داده به بیمارستان دفن کنن. منم انقدر حالم بد بود که اصلا به فکرم نرسید ازش بپرسم چیکار کردی اصلا عقلم کار نمی کرد. شوهرمم نرفته بود ببینتش دلش رو نداشته. منم ندیدمش . رفتم توی سایت بهشت زهرا پیداش کردم به اسم من بود . شوهرم می گه الان هنوز امادگی نداری نمی یاد بریم بهشت زهرا پیداش کنیم 

نمی دونم چقدر زمان می بره اروم بگیرم . یا اصلا چطوری اروم بگیرم . مسافرت هم رفتیم . اصلا فکرم خالی نمیشه .

پیش روانشناس برم می ترسم دارو بده داستان بشه .

الان می گم اگه دیده بودمش از اینم بدتر بودم .  

منم توی mthfr و pai هر دو هتروزیگوت بودم 

یادمه mthfr هم دو مدل بود که من تو هر دو مشکل داشتم 

دوستم ممنون که همصحبتم شدی احساس کردم درک میشم الهی که نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلت 

برم خونه جواب ازمایش رو پیدا می کنم می فرستم . منه بیچاره سرخاک هم ندارم برم شوهرم داده به بیمارستا ...

باشه عزیزم

نمیدونم حکمت خدا چی بوده اما باید بپذیریمش، از هیچ کس توقع نداشته باش درکت کنه، حق داری تا مدتها براش سوگواری کنی، فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

اگه تصمیم گرفتی بری پیداش کنی بدون چند بار اول خیلی سخت خواهد بود اما من که اینطوریم نا آرومیه اونجا رو بیشتر از آرامش هرجای دیگه دوست دارم

مسافرت، مشاوره و ... هیچی جز زمانی که خودت برای آروم کردن خودت میزاری نمیتونه کمکت کنه

ایشالا خدایی که دردو داده درمونم میده

ورزش رو هم اگه کم کم شروع کنی خیلی خوبه

درمان ماها هرجا من گشتم همین آمپول انوکسا و آسپرینه

من برای شما و همه مامانهایی که آغوششون خالی شد دعا میکنم، شما هم اگه یادت بود منو دعا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد نه ماه باردار شدم بارداری قبلیم سزارین بود مشکلی پیش نیومد

خداروشكر من الان ١٣ ماه گذشته از سزارينم. شمام سزارين قبليتون بارداري موفق بود يا ناموفق؟؟

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
برم خونه جواب ازمایش رو پیدا می کنم می فرستم . منه بیچاره سرخاک هم ندارم برم شوهرم داده به بیمارستا ...

فقط یک بارداری دیگه ،یک بچه دیگه میتونه غم تمام مادران اینجا رو که بچه آیی از دست دادن ،ازبین ببره

به وقت تولد دوقلوها  
خدا نکنه عزیزم، گفتم که دلت باز شه، بدونی مثل تو و حتی بدتر از من و تو هم هست و تو هیچ اشتباهی نداشت ...

سلام عزیزم خوبی شما؟

منم پارسال 37هفته بچم فرشته شد 

حوالی مشهدم دکتر دادگر هم پریناتاله؟

من فکر میکردم فقط دکتر تارا و برادران پریناتال هستن... 

درخواست دوستی میدم قبول کن لطفا💖

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام عزیزم خوبی شما؟ منم پارسال 37هفته بچم فرشته شد  حوالی مشهدم دکتر دادگر هم پریناتاله؟ من ...

سلام عزیزم، متاسفم که همدردیم

والا من خیلی دکترا رفتم، برادران به نظرم شلوغه و میخواد زود بره سراغ مریض بعدی هرچند نوبت دهی اینترنتی داره

تارا هم دکتر خوبیه، اما پیدا کردنش بسیار سخته، یه مدت قائم بود، الان میره درمانگاه آفرینش من رفتم اونجا یکی دو هفته پیش، گفت بعد بیا قائم واسه سونو داپلر، هرچی قائم گشتم پیداش نکردم که هیچ، هیچ کس ازش خبر نداشت، آفرینش هم باز زنگ زدم گفت فقط چهارشنبه ها میاد و خیلیییی شلوغ چون اکثرا برا آمینوسنتز میان پیشش

سلام عزیزم خوبی شما؟ منم پارسال 37هفته بچم فرشته شد  حوالی مشهدم دکتر دادگر هم پریناتاله؟ من ...

خلاصه که اگه بخوای دکتر اصلیت باشه، باید هی بگردی دنبالش

من پیش دکتر غیور دکتر ژنتیک رفتم قبل این بارداری، اون به من دکتر دادگر رو معرفی کرد، تا الان که خوب بوده و راضیم

بارداهای پرخطر میبینه و مسلطه، اما اینکه مدرک پریناتولوژی داره یا نه رو نمیدونم

تو بیمارستان امان رضاست و مطب نداره، از سایت کلینیک امام رضا میتونی نوبت بگیری

شما باردار شدید؟

عزیزم منم بچمو هشت روزه بود ازدست دادم دوباره به نه ماه باردارشدم  ،فقط  تولد بچه تونست افسردگی  روحیه خراب منو درست کنه،متاسفانه بارداری خیلی پراسترس بدی داشتم

به وقت تولد دوقلوها  
عزیزم منم بچمو هشت روزه بود ازدست دادم دوباره به نه ماه باردارشدم  ،فقط  تولد بچه تونست اف ...

خدا رو شکر که به خیر گذشته 

بعد ۹ ماه باردار شدید ؟ اولی سزارین بود؟ 

چطور شد که پرخطر بودید؟

عزیزم منم بچمو هشت روزه بود ازدست دادم دوباره به نه ماه باردارشدم  ،فقط  تولد بچه تونست اف ...

سزارین بودین یا طبیعی

چقدر بعد از ازدست دادن بچتون اقدام کردین؟

توی بارداری دوم بغیر از استرس چیز دیگه یی اذیتتون نکرد؟

ببخشید آخه منم بچم و از دست دادم دوست دارم دوباره باردار بشم بلکه یکم حالم خوب شه 

خدا رو شکر که به خیر گذشته  بعد ۹ ماه باردار شدید ؟ اولی سزارین بود؟  چطور شد که پرخطر ب ...

بله عزیزم بعد نه ماه باردار شدم اولی سزارین بود متاسفانه بچه من گفتن مشکل تنفسی داره و بعد هشت روز از دستش دادم روزای خیلی سختی رو گذروندوم باورم نمیشد من که تو بارداری همه چیز خوب بود یکدفعه بگن مشکل داره هرگز نتونستم مرگ بچمو بپذیرم تا لحظه بارداریم افسردگی شدید داشتم متاسفانه نتونستم خودم به خودم کمک کنم و زودتر بیام بیرون حتی تو دوران بارداری ،فقط تولد فرزندم  تونست مرحم دردام بشه

به وقت تولد دوقلوها