2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از بچه هایی که بعدا زایمان کردن مارو فراموش کردن و مارو شریک شادی های خودشون نکردن...😔😔

حتما خیلی گرفتار شدن، ایشالا همینطوره

بعد اینهمه وقت نمیدونم چرا این درد سرد نمیشه

دیروز بچه ای رو دیدم که اگه پسرم بود همسنش بود

کلی دعا کردم خدا حفظش کنه برا پدر مادرش ولی قلبم داره میترکه

به منم میگفتن اتفاق نادره، اما آخر فهمیدم مشکل انعقادی دارم اره عزیزم باردارم، هفته ۲۳، قبلی پسر، ا ...

سلام 

منم مشکل انعقادی دارم .

من مرگ داخل رحمی داشتم بهم گفتن مشکل من باعث انعقاد خون توی رگ های جفت میشه . بچه شما که زنده به دنیا اومده .پس انعقاد خون باعث چه مشکلی شده؟ من هنوزم با خودم درگیرم که اگه می فهمیدم زودتر سز میشدم اینطوری نمیشد . یعنی مشکل ما حتی اگه بچه زنده بیرونم بیاد بازم باعث میشده که نمونه؟ 

سلام  منم مشکل انعقادی دارم . من مرگ داخل رحمی داشتم بهم گفتن مشکل من باعث انعقاد خون توی رگ ...

من هفته ۳۶ رفتم گفتن رشد بچه از هفته ۳۲ متوقف شده، تو این مدت کمبود اکسیژن باعث صدمه با اندامهای بدنش مثل روده و ... شده بود، یه قسمتهایی از کار افتاده بود

باید از همون اول کنترل بشه، چون صرف زنده بودن بچه نشانه سلامتیش نیست

من الان روزی ۲ تا آسپرین و امپول انوکساپارین استفاده میکنم ولی بازم شاید رشدش عقب بیفته

اگه زودتر دکترم توجه میکرد اونموقع، داروهای ضدانعقادمو بیشتر میکرد، یا زودتر سزارینم میکرد اره احتمال زیاد زنده و سالم بود، خیلیا رو دیدم این مدت با همین مشکل بچهاشون سلامتن

من هفته ۳۶ رفتم گفتن رشد بچه از هفته ۳۲ متوقف شده، تو این مدت کمبود اکسیژن باعث صدمه با اندامهای بدن ...

ممنونم که جواب دادی 

اشکم اومد  وقتی می خوندم . یه جورایی از عذاب وجدان ازادم کردی . من فکر می کردم تقصیر من بوده و اگر زودتر متوجه یه نشونه ای چیزی می شدم اینطور نمیشد .

شاید اگرم زنده به دنیا می اومد هم مشکل داشت و نمی موند.  دکتر من که کلا هیچی تشخیص نداده بود . فقط می گفت وزنت زیاده برو ازمایش قند که می رفتم چیزی نشون نمی داد. الان دکتر دیگه ای که رفتم گفت ورم بوده . الهی که خدا نی نی رو سالم برسونه بغلت 

منم سز شدم . رفتم برای طبیعی ولی نشد بچه ام ۴ کیلو بود نتونستم گفتن خونریزیت طبیعی نیست . 

الان ۴ ماه گذشته . دکتر به منم از الان اسپرین داده شبی یک دونه . ولی روی پاهام چند تا کبودی ایجاد شده . استرس گرفتم نمی دونم مهمه یا نه .

دکتر گفت میشه از ۳ ماه اقدام کرد اما نمی دونم این دکترها دلشون برای ما نمیسوزه دیگه به هیچ دکتری اعتماد ندارم

ممنونم که جواب دادی  اشکم اومد  وقتی می خوندم . یه جورایی از عذاب وجدان ازادم کردی . من ف ...

عزیزم اصلا عذابی نداشته باش، خدا دوستت داشته، بچه من اومد، ۱۲ روز ان ای،سیو بود، چقدددر عذاب کشیدیم من و بچم، افت قند داشت هر دو ساعت بهش سوزن تست قند میزدن که من الان میزنم به خودم میبینم چقدر درد داره، عملش کردن بچه ۶ روزه رو و ...

به نظر من حتما زیر نظر دکتر پریناتولوژیست باش، کدوم شهری؟

دکتر منم خدا ازش نگذره هیچ توجهی نکرده بود به هیچی

در کل خودت تا میتونی اطلاعاتتو بالا ببر, به دکترا اعتمادی نیست

حتما آزمایش پنل ترومبوز و آزمایشهای انعقادی رو کامل بده

و اینکه ۳ ماه کمه خیلی، حداقل ۶ ماه

من ۱۱ ماه بعد سزارینم اقدام کردم

عزیزم اصلا عذابی نداشته باش، خدا دوستت داشته، بچه من اومد، ۱۲ روز ان ای،سیو بود، چقدددر عذاب کشیدیم ...

الهی بمیرم به خدا اشکم دراومد برای خودت و نی نی چقدر سخته . فقط خدا کمکمون کنه . اولا فکر می کردم کاش منم می مردم . خیلی بی طاقت و داغونم هنوز خیلی گریه می کنم چطور یک سال طاقت اوردی . دارم دق می کنم. تو خونم تخت و کمدش هست. دلم نیومد بفروشم . لباساش رو جمع کردن. 

دیگه سر کار نرفتم سریع اشکم درمیاد اصلا نمی تونم تمرکز داشته باشم . تا همین الان فکر می کردم اگه زودتر میومد سالم بود حالا که پست شما رو دیدم می گم شایدم مشکلاتی داشته  و این مثلا دکتر من کلا تعطیل بوده.

من تهرانم رفتم صارم پیش سیما گیتی اون یه سری ازمایش داد و متوجه شد شما هم تهران هستید ؟ دکترتون کی هست؟ این دفعه رفتم می پرسم پنل ترمبوز رو هم داده یا نداده . یه ازمایش هایی بود که فک کنم ژنتیکی بود . گفت روی ژن های انعقادی مشکل دارم . انتی ترومبین هم پایینه . توی نت دیدم یه ازمایشی هم هست ایمنی ولی اونو نمی دونم چرا به من نداد . همش می گم نکنه چیزی رو دکتر نگفته باشه . بخدا کلافه شدم . 

برای خودم و شوهرم کلی ازمایش داد که ۵ ملیون ۵۰۰ شد تازه می گفت فقط صارم انجام بدید که بیمه هم قبول نکرد. 

این ۴ ماه اندازه ۴ سال برام گذشته .

سونو داپلر انجام داده بودی؟ تو سونو آنومالی مقاومت شریان رحمیت چقدر بود؟ pi

اره داپلر انجام دادم ولی اون رو که گفتی نمی دونم فقط یادمه پرسیدم که مشکلی نداره؟ گفت نه خوبه

الهی بمیرم به خدا اشکم دراومد برای خودت و نی نی چقدر سخته . فقط خدا کمکمون کنه . اولا فکر می کردم کا ...

خدا نکنه عزیزم، گفتم که دلت باز شه، بدونی مثل تو و حتی بدتر از من و تو هم هست و تو هیچ اشتباهی نداشتی و گناه دردی که ما کشیدیم گردن اون دکترای بیسواده

من مشهدم، پیش دکتر دادگر میرم و اولا پیش برادران

جای خوبی میری، حتما کامل نوشته برات، من تعریف حنطوش زاده رو زیاد شنیدم، یکی از خانوما بیست روز پیش زایمان کرد و بچشم سالمه خدا رو شکر

من ژن mthfr هتروزیگوت دارن

اگه با اسپرین بدنت واکنش میده حتما به دکترت بگو

اره داپلر انجام دادم ولی اون رو که گفتی نمی دونم فقط یادمه پرسیدم که مشکلی نداره؟ گفت نه خوبه

به حرفشون توجه نکن، خودت چک کن اگه داریش

یا عکسشو بفرست اینجا ببینیم

تا روز اخر به من میگفتن هیچ مشکلی نیست یهو خونه خرابم کردن

میدونم خیلی سخت میگذره، من هنوز بعد اینهمه وقت دلم حس مرده بودن داره، غیر سر خاک بچم هیچ جا اروم نیستم

اگه میتونی برگرد سر کارت چون خوبت نمیکنه اما کمی حواستو پرت میکنه که روزات زودتر بگذره

به نظر من زود اقدام نکن لطفا، نه روحی آمادگی داری نه جسمی

تو بارداری هورمونها هم بهم میریزه بدتر میشه