2777
2789
سلام مهربان جون ممنونم عزیزم ان شاالله🙏🏼 از ته دلم از خدا میخوام خیلی خیلی زود این حس و روز رو شما ...

هستی جون ان‌شاالله که زایمان راحتی داشتی. هر وقت حالت مساعد بود بیا و از خودت خبر بده. بی‌صبرانه منتظر عکس دخملی هستم 🥰🤗😍😍😍😍😍💐

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم متاسفانه ۱۴ شهریور ۹۹ گل پسرمو وقتی ۱۲ روزش بود از دست دادم، قرار بود ۲۶ شهریور زایمانم باشه اما یک شب که برای چکاب رفتم پیش دکترم فهمید صدای قلبش ضعیفه، فرداش برای ان اس تی رفتم بیمارستان که دنیا رو سرم خراب شد

گفتن رشدش تو ۳۲ هفته مونده و حالش بده

با چه حالی منی که بارداریم عالی بود و دکتر نادونم حتی تا شب قبلش نفهمید وزن بچم کمه رو تو این پله ها هی فرستادن سونو هی بخش هی سونو و ... دکتر نامرد سونو با چه بی تفاوتی بهم گفت کجایی خانم بچت ۳۲ هفته بیشتر رشد نکرده، اورژانس سزارینم کردن

بعد از ظهر سزارین شدم و هنوز تو ریکاوری اولین لحظه که نیمه بیهوش بودم فقط داد میزدم بچم، میگفتن سالمه باور نمیکردم، تا بردنم تو بخش بچه رو اوردن گذاشتنش بغلم، گفتن سالمه همه چیش، شب پیشم بود، وای از حالم چقدر خدا رو شکر کردم، گفتم به خیر گذشت، تا اخر شب که گفتن قندش کمه زیاد شیرش بدین، هم خودم، هم با سرنگ هی زورکی بهش شیر خوروندن، فرداش بازم قندش بالا نیومد بردنش ان ای سیو، منم با شکم پاره دنبالش، ۱۲ روز اونجا بود، هر روز یه درد جدید میریختن تو تنم، یک روز گفتن قلبش هم مشکل داره، یک روز گفتن روده هاش گاز داره خالی نمیشه، و ...

اخرم بچه ۷ روزه رو بردن عملش کردن، دو روز بیهوش بود، بعد که بهوش اومد از خوشحالی رو پا نبودم گفتم خوب میشه ولی نشد، بعد دو روز وقتی فقط یک ساعت برای حموم کردن رفتم خونه زنگ زدن که تموم شد

من بچمو بغل کردم، شیرش دادم، پیشش بودم  لحظه به لحظه التماس خدا و همه اماما کردم، ولی اخرم رفت

و من هنوز بعد یکسال و دو ماه نابودم

هرچند خدا رو شکر میکنم که دیدمش، داشتمش، واقعا خوشبختترین لحظات عمرم همون بود که حتی با اون وضع خودم و بچم، میتونستم از لابلای اون همه کابل و لوله بغلش کنم، هرچند بخاطر این ویروس لعنتی حتی نمیبوسیدمش که مریض نشه

هرگز اون دکتر عوضی، اون دکتر نامردی که عملش کرد اما حتی نیومد ویزیتش کنه، اون پرستارای نامرد بیخیال، و هرکس واقعا کاری میتونست بکنه و نکرد رو نمیبخشم

به من گفتن جفتت زود پیر شده خونرسانی ضعیف شده بوده با اینکه آسپرین میخوردم

حالا خدا لطف کرده باردارم هفته ۱۱

پسفردا باید برم غربالگری

با دلای پاکتون برام دعا کنین، ممنونم

حق داری درکت میکنم   ولی تاسال دیگه این موقع نی نی توبغلته عزیزم.سعی کن ازخونه بری بیرون تاحالت ...

سلام عزیزم، خدا رو شکر که فرشتتو سالم بغل گرفتی

عزیزم منم مشهدم، میشه بپرسم زیر نظر کدوم دکتر بودی ایندفعه؟

@آرسااااام    

@ باران ۳۱

@_آدینه_    

@هداانااا    

@mary_rayan

....

خانومای قدیمیه تاپیک، با اینکه منو نمیشناسین ولی من میگیر احوالتون بودم و هستم

امیدوارم حالتون خوب باشه، دعاتون میکنم چون اون روزای اول دلم فقط به این تاپیک و شماها خوش بود❤❤

@آرسااااام    

@ باران ۳۱

@_آدینه_    

@هداانااا    

@mary_rayan

....

خانومای قدیمیه تاپیک، با اینکه منو نمیشناسین ولی من میگیر احوالتون بودم و هستم

امیدوارم حالتون خوب باشه، دعاتون میکنم چون اون روزای اول دلم فقط به این تاپیک و شماها خوش بود❤❤

هستی جون ان‌شاالله که زایمان راحتی داشتی. هر وقت حالت مساعد بود بیا و از خودت خبر بده. بی‌صبرانه منت ...

سلام مهربان جانم دخمل من دیروز صبح ۱ ابان به دنیا اومد.خدا رو هزار مرتبه شکر هر دومون خوبیم. عکس رو دادم گروه تلگرام عزیزم نیستی اونجا. شاید باورتون نشه ولی تک به تک اسمتون رو گفتم لحظه ای که رو تخت اتاق عمل بودم. همه تون رو یاد کردم از خدا خواستم براتون البته اگه قابل باشم. چقدر با گریه اولش از خوشحالی گریه کردم. حس عجیبیه خدا قسمت همتون بکنه به زودی صبر داشته باشین بچه ها خدا خیلی بزرگ و بخشندست❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
هستی جان الهی به سلامتی بغلش کنی، خیلی تبریک میگم❤❤

سلام عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده.

توکل کن به خدا قرار نیست همیشه اتفاقای بد بیوفتن.

مرسی عزیزم از پیام تبریکت. باور داشته باش که کوچولوت تو دلت سالم بزرگ میشه و به وقتش سالم میاد بغلت عزیزم🙏🏼❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿