سلام دوستان تا حدودی پیامای قبل رو خوندم
اومدم بگم توکل بخدا رو هيچوقت فراموش نکنیم منم خیلی سختی کشیدم از اول خونه داریم اقدام بودم نمیشد تا 3 سال بعد ک بعد از قرص و دارو رفتم سراغ ای یو ای ک دفه دوم باردار شدم اما بعدش تو 10 هفته از دست دادمش دنیا رو سرم خراب شد من تنبلی تخمدان شدید دارم ک بدون دارو پریود نمیشم 6 ماه بعدش با اثر دارو هایی ک برای ای یو ای مجدد خورده بودم باردار شدم چون ای یو ایم بخاطر هایپر شدم کنسل شد طبیعی اقدام کردم ک اونم نشد
دیگ بیخیال بارداری شدم و دکتر نرفتم بحث کرونا هم بی اثر نبود
حدود 8 ماهی بود. ک پریود نمیشدم گفتم بیخیال من بدون دارو پریود نمیشم و پیگیری نکردم
ب اصرار شوهرم درمانمو شروع کردم این دفه رفتم مرکز ناباروری برای شروع ای وی اف
چند وقتی بود تکون های عجیبی تو شکمم حس میکردم روزی ک رفتم مرکز ب دکتره گفتم ی سونو برام بنویس گفت الان نمیتونم سونوت کنم گفتم بنویس من میرم بیرون انجام میدم رفتم بیرون و سونوگرافی دکتر همین ک دستگاه رو گذاشت رو شکمم پرسید خانوم بارداری؟ گفتم نه گفت بارداری ک چرا میگی نه من اصلا هنگ کردم گفتم چی میگی دکتر من همین الان مرکز ناباروری میام برای ای وی اف من نازایی دارم الان چطور باردارم؟؟؟
وای نشونم دادش بچم 27 هفته تو شکمم بود و ن از وجودش بی خبر بودم کلی گریه کردم و برای منتظرا دعا کردم
الانم دارم هفته 36 رو پر میکنم دلتون شکسته برام دعا کنید ک ب سلامت بدنیا بیارمش همش کابوس میبینم یا نگرانم همش فک میکنم مرده تو شکمم
انقد تو نت سرچ میکنم با تاپیک شما هم با همین سرچ ها آشنا شدم ک زده بودم مرده زایی
دعام کنید ب سلامت زایمان کنم منم شما رو دعا میکنم ک خدا معجزه شو نشونتون بده بچمم دختره توکل بخدا قراره اواسط شهریور ب دنیا بیاد