2777
2789

بچه ها فرزانه کاربری اسلاااام دکتر بهش روز ۲۶ ام وقت سزارین داده بود ولی دختر گلش عجله داره😍 درداش از امروز صبح شروع شد رفت دکترش معاینه کرد سه سانت دهانه رحمش باز شده فعلا خونه خودش منتظره ولی دکترش گفته نهایت تا فردا صبح ساعت ۷ بیا بیمارستان دیگه😍😍😍 الهی این روز قسمت هممون بشه براش دعا کنین زایمان راحتی داشته باشه دخترش به سلامتی بیاد بغلش❤️❤️❤️❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من با ۴ روز تاخیر لکه بینیم شروع شد آزمایشمم منفی و تمام

الهی بگردم عزیزم ناراحت نباش امیدوار باش همین تاخیرا هم خودش نشونه خوبیه بخدا. خیلی ها ماه قبل بارداریشون همینطور میشن عقب میزنن.ولی حال روحیتو درک میکنم خیلی خیلی زود خبر خوش بارداریتو بهمون میدی سپیده جون من مطمئنم.اونوقت این پیامم رو یادت میندازم☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردم عزیزم ناراحت نباش امیدوار باش همین تاخیرا هم خودش نشونه خوبیه بخدا. خیلی ها ماه قبل& ...

خیلی گریه کردم خیلی دلم گرفته دوروزه تو خونه راه میرم یاد پارسالم که داشتم سیسمونیشو میخریدم میفتم اگه بودش الان ۱۰ ماهش بود وای بعضی وقتا واقعا باورم نمیشه چقدر دلتنگشم چرا برنمیگرده دیگه نمیدونم چیکار کنم خدایا چرا منو لایق نمیدونی مادر شم یعنی اینقد من بی لیاقتم گاهی فکر میکنم شاید دارم میمیرم خدا نخواسته بچم بی مادر بزرگ شه اصلا فکرشم نمیکردم جاش سبز نشه سال بچم نزدیکه و من دلم خالی 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بچه ها فرزانه کاربری اسلاااام دکتر بهش روز ۲۶ ام وقت سزارین داده بود ولی دختر گلش عجله داره😍 درداش ...

انشالله به سلامتی بچشو بغل کنه❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
خیلی گریه کردم خیلی دلم گرفته دوروزه تو خونه راه میرم یاد پارسالم که داشتم سیسمونیشو میخریدم میفتم ا ...

سپیده جون حق داری عزیزم منم همش فکرای بد‌میکردم پریود که میشدم ولی صبر داشته باش گلم روزی‌که فهمیدی مامان شدی میفهمی‌که الکی‌خودتو اذیت کردی چون همه چی‌به وقتش و بهترین موقع اتفاق میوفته اگه به خودت قول بدی که از همین الان دیگه حالتو خوب میکنی و به خودت برسی مطمئن باش زودتر نتیجه میگیری نذار حالت بد باشه به خودت بگو اگه اینطور بمونم از هدفم دورتر میشم بیشتر طول میکشه تا مامان شم بخدا فقط خودمونیم که میتونیم به خودمون کمک کنیم.. ولی بازم میگم من حال الانتو درک میکنم عزیزم

خیلی گریه کردم خیلی دلم گرفته دوروزه تو خونه راه میرم یاد پارسالم که داشتم سیسمونیشو میخریدم میفتم ا ...

الهی بگردم سپیده جان... منم پریود شدم... به اندازه حجم زمین دلتنگم... ولی امیدم به خداست

خدایا بی نهایت بار شکرت...

سپیده جان ازحرفات یاد این مصرع شعرافتادم.

پایان شب سیه سپیداست. 

هروقت خورشید میخواد طلوع کنه. قبلش یه سیاهی مطلق تمام آسمونو میگیره بعد یهوخورشید طلوع می کنه وهمه جاروشن میشه.

صبرداشته باش.وبه خدااعتمادکن .اون خیلی مارودوست داره.خیلیییییی.مطمین باش ماروازیاد نبرده

حتما حتما دلت شادمیشه وبه مراد دلت میرسی.

باخاطرجمعی به خودت بگو خدابهم میده.پس نگران نیستم.یکی هست که حواسش به بنده هاش هست.😊😊😊

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
الهی بگردم سپیده جان... منم پریود شدم... به اندازه حجم زمین دلتنگم... ولی امیدم به خداست

حق داری درکت میکنم   ولی تاسال دیگه این موقع نی نی توبغلته عزیزم.سعی کن ازخونه بری بیرون تاحالت عوض بشه

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

خیلی حس بدیه

سپیده جان ازحرفات یاد این مصرع شعرافتادم. پایان شب سیه سپیداست.  هروقت خورشید میخواد طلوع کنه ...

توروخدا دعامون کنید دعامون کنید که ما هم مادر شیم خدا نی نی گلتو حفظ کنه❤️❤️❤️بخدا دیگه نمیتونم حال دلمو خوب کنم یه ترس مبهم و یه غم سنگین حس میکنم که با هربار پریود شدن شدیدتر میشه