2777
2789
سلام دوستان. منم به جمع داغدیده ها و دلشکسته ها پیوستم. اسمم یاسمینه.۲۶سالمه. و بعد از ۵ سال اولین ب ...

عزیزم دلم 😔 دردت خیلی تازست، فقط برای آرامش دلت دعا میکنم، حق داری من بعد کلی پیگیری هنوز به جواب قانع کننده ای نرسیدم، اما اینو میدونم اگه قرار بود پسرم بمونه میموند حتی تو بدترین شرایط، ولی خدا نخواست.

سخته خیلی سخت اما امیدت به خدا باشه و دلت رو بهش بسپار انشالله خیلی زود دلت شاد بشه عزیزم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز منم مادریم ک داغ سه فرزند رو دلم مونده   یکسان از ازدواجم گذشته بود ک حامله ش ...

عزیزم خیلی متاسفم، خیلی سخته مخصوصا دختر گلتون😔 از خدا برای دلت آرامش می خوام و انشالا جای فرشته هاتون بزودی سبز بشه🙏

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستان. منم به جمع داغدیده ها و دلشکسته ها پیوستم. اسمم یاسمینه.۲۶سالمه. و بعد از ۵ سال اولین ب ...

عزیز دلم خدا بهت صبر بده روزای سختی در پیش داری سوگواریتو بکن ولی به مرور غمت قابل تحمل تر میشه عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خوبی این تایپیک اینه ک همه همو درک میکنیم و مثل بی دردها نیستیم ک میگن خدا عوضشو میده! مگه بچه دیگه ...

بصرا جان خیلی متاسفم برات عزیزم بمیرم برای دلت که هشت ماه با دخترت زندگی‌کردی مطمئنا غمت از ماها بزگتره امیدتو از دست نده توکل کن به خدا انشاالله به زودی جاشون برات پر میشه... ولی حتما تحت نظر دکتر خوب باش و ازمایشای لازم رو بده

بصرا جان خیلی متاسفم برات عزیزم بمیرم برای دلت که هشت ماه با دخترت زندگی‌کردی مطمئنا غمت از ماها بزگ ...

ممنونم دختر پاییزی جان واقعا سخته خودتو شاد نشون بدی در حالیکه دلت خونه! اطرافیان خدا وشکر چنین مشکلاتی نداشتن تا درکمون کنند خدا وشکر اینجا رو پیدا کردم و غمهای دلمو بیرون ریختم انشا الله چن ماه بعد هممون با خبرای خوش میاییم پیاماتون خیلی تسکین قلب رنجورم شده انشاءالله خدا تسکین شما شه و به مراد دلتون برسین من خیلی ناامید بودم ولی دیگ غصه خوردن بسه از ما حرکت از خدا برکت پیش بسوی روزی خوب

نه عزیزم سزارین شدم تا اوایل 7 ماهگی خوب بود چقدر ذوقشو زدم چقدر واسه ایندش برنامه ریختم یهو دیدم شن ...

خدا کمکت کنه خیلی سخته منم با آون درد میکشیدم خدا معجزه کنه بچه ت  خوب شه

ممنونم دختر پاییزی جان واقعا سخته خودتو شاد نشون بدی در حالیکه دلت خونه! اطرافیان خدا وشکر چنین مشکل ...

افرین عزیزم روز به روز بهتر میشی و با اومدن نی نی دوباره به زندگی برمیگردی خدا خیلی زود دامنت رو سبز کنه گلم

خانوما لینک گروه وات ساپ رو برا من میفرستین نیازش دارم 

گروه واتساپ؟🤔 ما به گروه تلگرام زدیم جدید از گروه واتساپ خبر ندارم من عزیزم😅

خانوما من ازمایش انومالی دادم ریسک فشار خون برام زده خیلی میترسم الان دکتر بهم اسپرین داده نمیدونم چ ...

دکتربهت قرص فشار   متیل دوپا میده که روزی یه دونه باید مصرف کنی.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو