2777
2789
اره عزیزم راست میگی یادمه خودم اومدم بهت گفتم نگران نباش دو روز دیگه ازمایش بده دو برابر میشه😍 من ه ...

الهی آمین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام سلام...

بچه ها عید تون مبارک...

هستی جونم بدو بیا منتظر خبرای خوشیم😍

مریم بانو بیا خبر خوش بده بهمون😍

صفای عزیزم چند سیکلی؟ خبر خوش بیار برامون😍

نیلوی خوشگلم حالت چطوره فدات شم؟💝

شبنم جانم بیا ی خبر از خودت بده😍

مامان پسری ها کجایی خوشگلم😍

مهتاب قشنگم چند سیکلی بیا خبر خوش بده بهمون😍

مریم جان حالت بهتر خوشگلم😍

بقیه مامانا و اقدامیا بیاید خبر خوش بدین بهمون😍😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام... بچه ها عید تون مبارک... هستی جونم بدو بیا منتظر خبرای خوشیم😍 مریم بانو بیا خبر خوش ...

سلام عزیز دلم قربونت برم 

ممنونم هیچی امروز و با خبر خوش هستی شادم خداروشکر

الهی که به زودی تک تکتون بیاد خبر خوش بدین

منم اگه خدا بخواد این مابین دوباره توفیق مادرشدن رو پیدا کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها امروز ۲۶ سیکلم بود ولی گفتم یه بی بی چک بزنم چون پارسال ۶ اسفند ۷ هفته بودم ۶ اسفند اولین&nbs ...

😭😭 یا حضرت علی ع قربونت برم که اولین خبر خوش بهمون رسید...خدایاااا هزاران هزار بار شکرت..خدایاا ازت خیلی ممنونیم....خدایاااا نوکرتم به مولا😭😭

هستی جااانم خدا رو شکر قشنگم.. الهی که همیشه خوش خبر باشی...الهی که بارداری راحتی رو سپری کنی و نی‌نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت... خیلی خوشحالم خیییییلی💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏⚘⚘⚘⚘⚘😍😍😍😍😍🥰🥰

عزیزم دیروز چلم تموم شد و امروز این خبر شنیدم 😭😭 چقدر خدا مهربونِ...چقدر الرحم الراحمینِ😭😭

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت🤲🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیز دلم قربونت برم  ممنونم هیچی امروز و با خبر خوش هستی شادم خداروشکر الهی که به زودی ت ...

خدا رو شکر که خوبی قشنگم... بخدا دارم با اشک تایپ میکنم اونم اشششک شووووق😭

انشاالله که خوب و خوبتر هم بشی🤲 انشاالله به برکت این ماه همگی نتیجه بگیریم🤲

انشاالله به زودی زووود قسمت خودت خوشگلم 😍⚘⚘

😭😭 یا حضرت علی ع قربونت برم که اولین خبر خوش بهمون رسید...خدایاااا هزاران هزار بار شکرت..خدایاا از ...

مهربان جانم عزیزم گفتی امروز اون چلت تموم شد واقعا با اشک دارم پیامتو میخونم قربونت برم انشاالله تک تک اعضا به حاجت دلشون برسن عزیز دلم خیلی دوستت دارم ممنونم برای همه دعاهایی که در حق من کردی مهربونم خدا چند برابرشو به خودت برگردونه الهی توام بعد عکس رنگی زود نتیجه بگیری هنوزم باورم نشده عزیزم خدایا شکرت ۶ اسفند دوباره دلمو خوش کردی برام دعا کن خیلی محتاجم به دعاهاتون با اون دلای پاکتون ... مهربان جان یادته همش میگفتم خدا منتظره بهم عیدی بده ؟؟؟ من مطمئنم عیدی شما ها هم پیش خدا محفوظه گلم هیچوقت از رحمت خدا نباید ناامید بود

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
میترسم نیلو جون من این سیکل عکس رنگی دادم برای همین میترسم میخوام برم دکتر امروز وقت ندارم ولی ...

ترس برای چی مامان گلی.. اون تایم که عکس رنگی گرفتی تخمکی نبود که خدایی نکرده مشکلی باشه... نگران نباش و به خدای سبز و مهربون اعتماد کن.. نماز شکر حتما بخون..منم میخوام بخونم..

آخ هستی نمیدونی چقدر خوشحالم انگار خبر بارداری خواهرم شنیدم.. همین جور دارم اشک میریزم.. خدایا شکرت که دل خواهرم شاد کردی.. خدایا شکرت که هوای دل شکسته خواهرم داشتی و داری🤲

خدایا تو رو به عظمتت قسم این حس شیرین قسمت تمام مامانای دل شکسته کن🤲

مبارک عزیزم مبااااررررک💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😘😘 

خدا رو شکر که خوبی قشنگم... بخدا دارم با اشک تایپ میکنم اونم اشششک شووووق😭 انشاالله که خوب و خوبتر ...

عزیز دلمی

خداروشکر که دوستای خوبی مثه شماها دارم

الهی که به زودی شادی خودتو بکنیم 

مهربان جانم عزیزم گفتی امروز اون چلت تموم شد واقعا با اشک دارم پیامتو میخونم قربونت برم انشاالله تک ...

فدای تو و کنجدت قشنگم😍 خدا خیلی مهربون...اره عزیزم بهت عیدیت داد گفته بودم که عیدی توپل میگیری😍 عزیز دلم چله دیروز تموم شد و امروز این خبر شنیدم...باورت نمیشه خیلی حس عجیبی دارم خیلی حس شیرینیه😍 ممنون بابت دعای خیرت⚘⚘ انشاالله که خدای مهربون به هممون عیدی بده🤲 عزیزم با این حس شیرینت برلی تک تکه دوستان دعا کن و در آخر من حقیر 😘

مراقب خودت و عزیز خاله باش.. بهترینها رو برات آرزو میکنم فدات شم😘💝⚘

بچه ها امروز ۲۶ سیکلم بود ولی گفتم یه بی بی چک بزنم چون پارسال ۶ اسفند ۷ هفته بودم ۶ اسفند اولین&nbs ...

واااای خدایا شکرت تبریک میگم عزیز دلم واقعاااااا خوشحال شدم انشالله همتون دلتون شاد شه و امیدوارم نفر بعدی مریم جون باشه که بی بی چکش یکی دوروز دیگه مثبت میشه😍😍😍😍😍😍

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بخدا اشکم بند نمیاد جالبه همو نمیشناسیم ولی از اعماق وجودم خوشحال شدم انشالله دل تک تکتون شاد شه انشالله به سلامتی بغل بگیریشو شیرینی وجودشو حس کنی❤️❤️❤️❤️❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

سلام.خوبین.به به 😉منم خیلی خوشحال شدم. تبریک میگم دختر جون...انشالله سالم سپری کنی بارداریتو.با دکتر مرصوصی ادامه میدی؟ دوستم رویا هم ماه پیش عکس رنگی انداخت و این ماه باردار شد.انگاری عکس گرفتگی هارو باز میکنه و تخمک راحت عبور میکنه و به اسپرم میرسه.جالبه هستی بمن میگفت اون ماهی که عکس رنگی انداختی اقدام نکن. ولی نگران نباش .  @juju7‍ هم اون ماهی که عکس رنگی انداخت باردار شد و پسر چشم سبزشو سالم بغل گرفت.این لحظات خوب قسمت همتون انشالله.هستی خیلی جالبه.این ماه ریلکس بودی و گفتی تفریحی اقدام داشتی.حتی مسافرت هم رفتی.دوستم رویا هم مادربزرگش فوت شده بود و این ماه دکتر گفته بود رحمت طوریه که اسپرم در داخلش حرکت نمیکنه.طبق ازمایش پی سی دی.ولی در کمال ناباوری و کارهای سنگین برای مهمونی ختم مادربزرگش چک بی بی مثبت شد.در کللل خیلللللللی خوشحالممممم

😉

سلام.خوبین.به به 😉منم خیلی خوشحال شدم. تبریک میگم دختر جون...انشالله سالم سپری کنی بارداریتو.با دکت ...

عزیزم انشاالله مامان بعدی خودتی🤲😍

آخ خداااا چی میشه که بشه🤲😍😍

سلام.خوبین.به به 😉منم خیلی خوشحال شدم. تبریک میگم دختر جون...انشالله سالم سپری کنی بارداریتو.با دکت ...

بی صبرانه منتظر خبرای خوشت هستم 😘

اره عزیزم راست میگی یادمه خودم اومدم بهت گفتم نگران نباش دو روز دیگه ازمایش بده دو برابر میشه😍 من ه ...

عزیزم علایمت چی هست؟؟؟اقدامهات چجوری بودن؟پوزیشنت بعد اقدام چه مدلی بود؟چی خوردی؟سردی و گرمی؟دلتو بستی؟؟؟کار سنگین کردی؟

😉