2777
2789
ممنون عزیزم سلامت باشی 💕💕💕

ماشالله زرنگی ها.با داشتن نی نی به ما هم سری میزنی.چون من همش احساس میکنم کسی که نی نی داره وقتی برای بقیه نداره.سرش شلوغه.

انگاری کسی که نی نی داره خوشبخت دنیاس

نمیدونم چرا این بخش از زندگیمون گیر که چه عرض کنم؛آسیب مادام العمر بهم زد.

😉

ماشالله زرنگی ها.با داشتن نی نی به ما هم سری میزنی.چون من همش احساس میکنم کسی که نی نی داره وقتی برا ...

عزیییزم انشالله شما هم مادر میشی به امید خدا

همین الان که دارم پست میذارم نی نی ختنه شده تو بغلم داره گریه میکنه اون یکی پسرم هم کنارم میگه بغلم کن تا بخوابم پسر بزرگم هم نو اتاق پیس مامانم داره میخوابه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله زرنگی ها.با داشتن نی نی به ما هم سری میزنی.چون من همش احساس میکنم کسی که نی نی داره وقتی برا ...

بنظر من مادر بودن شیرین ترین سختی دنیاست خییلی خیییلی سخته انشالله این سختی نصیب همه منتظرها بشه، 🙏🙏🙏

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها

چقد توی زندگیتون مادرهاتون براتون نگرانند که زود باردار شید؟

مامان من بخاطر این قضیه خیلی شکسته شده

خودمم زجر میکشم اینجوری میبینمش

طاقت دیدن این همه ناراحتیش رو ندارم  

تا الان هم همه سعی رو کردم تا زود باردار شم.بقیه اش دست خودم نیس  

😉

با تمام وجود برات دعا میکنم.خدایا سپیده جون چک بی بیش مثبت بشه.خدایا بیشتر از این منتظر نمونه.خدایا ...

فدات بشم مریم جانم انشالله با هم مثبت شه خیلی خوشحال میشم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
میشی عزیزم توکلت به خدا باشه.منم ۲ هفتس پسرمو از دست دادم.میخوام پرانرژی شروع کنم.امیدم به خودشه.شک ...

انشالله واسه هممون 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بچه ها چقد توی زندگیتون مادرهاتون براتون نگرانند که زود باردار شید؟ مامان من بخاطر این قضیه خیلی ش ...

بابا مامان من که حتی یدونه نوه هم ندارن🥺

سلام خانومی ،ممنونم ،یعنی راستش اصلا خوب نیستم ،چند باره برای انتقال میرم میگن به خاطر کرونا نمیشه ، ...

عزبز دلم اگه تونستی اینو بخون.  خدا بزرگه

نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل عباس(ع) بسیار مجرب سه نماز دو رکعتی توسل به حضرت ابوالفضل العباس علیه اسلام است.

برای برآورده شدن حاجت می توانید 3 نماز دو رکعتی با نیت توسل به حضرت ابوالفضل (ع) بخوانید.

در این نمازها در هر رکعت بعد از سوره های حمد و توحید 100 مرتبه ذکر «یا حیُّ یا قیُّوم» را تکرار کنید.

پس از سلام نماز، ذکر تسبیحات حضرت زهرا (س) و پس از آن 100 مرتبه برای حضرت ابوالفضل (ع) صلوات بفرستید.

در نهایت انگشت سبابه دست راست را به سمت قبله گرفته و 100 مرتبه عبارت «السلام علیک یا ابوالفضل العباس» را تکرار کنید.

حال به سجده رفته و دست های خودتان را به سمت آسمان ببرید و 25 مرتبه بگویید:«الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس» و حاجت خود را بخواهید.

دو تا از نماز های دو رکعتی را قبل از برآورده شدن حاجت تان بخوانید و سومی را گرو نگه دارید و بعد از برآورده شدن حاجت تان بخوانی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۳۲ سال

خدا بچه عاتو حفط کنه میدونم که خیلی خیلی خسته میشی انشالله خداوند بهت انرژی بده گلی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بابا مامان من که حتی یدونه نوه هم ندارن🥺

خدا بزرگه  توکل به خودش