2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟😞 من امروز روز ۲۸ سیکلمه و ۱۵ روز از آمپول اچ سی جی میگذره بی بی چک زدم صبح منفی بو ...

هستی جونم صبر کن 

امیدتو از دست نده عزیز دلم 

قربونت برم 

فدای دل شکستت

خدایا خودت دوباره کوچولوهامون رو بهمون برگردون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم خوبی؟😞 من امروز روز ۲۸ سیکلمه و ۱۵ روز از آمپول اچ سی جی میگذره بی بی چک زدم صبح منفی بو ...

من منتظر بودم جمعه ازت بپرسم

شاید دیر لانه گزینی کرده صبر کن توکل به خدا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ناامید نباش. چرا آخه بی بی رو زودتر میزنید؟

انشاالله نی نی تو دلته و با خبر خوش میای و ما رو هم خوشحال میکنی🤲

منم اصلا حال و روزم خوب نیست همسرم اصلا همکاری نمیکنه و شب و روزم شده فقط گریه 😭

کاش همه چی ی جور دیگه بود.. کاش هنوز تو انتظار بودم و طعم این داغ نمیچشیدم دلم خون بخدا😭😭

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من منتظر بودم جمعه ازت بپرسم شاید دیر لانه گزینی کرده صبر کن توکل به خدا

اره عزیزم صبر میکنم تا روز موعدم یا ببینم عقب میزنم یا نه😞 تا پریود نشم نمیخوام کامل ناامید شم خدا خودش رحم کنه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم ناامید نباش. چرا آخه بی بی رو زودتر میزنید؟ انشاالله نی نی تو دلته و با خبر خوش میای و ما رو ...

یه چند روز دیگه هم صبر میکنم عزیزم تا موعدم ببینم خدا چی میخواد برام😞🙏🏼 من این ماه شرایطم عالی بود ولی فوق العاده استرس داشتیم یعنی استرسو به شوهرمم میدادم باید یکم کنترل کنیم خودمونو عزیزم

اره عزیزم صبر میکنم تا روز موعدم یا ببینم عقب میزنم یا نه😞 تا پریود نشم نمیخوام کامل ناامید شم ...

عزیز دلم انشالله خبر خوش بدی 

یه چند روز دیگه هم صبر میکنم عزیزم تا موعدم ببینم خدا چی میخواد برام😞🙏🏼 من این ماه شرایطم عا ...

هستی تو از زمان آمپول ۳۶ ساعت بعد آزاد کردی یعنی امروز تقریبا روز دوازده هستی تازه اگه لقاح همون اول صورت گرفته باشه یه زمانی هم باید اختصاص بدی برا لانه گزینی

حداقل باید ۱۴ روز بگذره

ما آی وی افی ها اینا رو حسابی از بریم

انشالله جمعه بیبی بزن

شنبه برو آزمایش

یه چند روز دیگه هم صبر میکنم عزیزم تا موعدم ببینم خدا چی میخواد برام😞🙏🏼 من این ماه شرایطم عا ...

توکلت به خدا باشه. الان دم اذان انشاالله مصلحت خدا با خواستت یکی باشه. منم برات ۵ تا آیت الکرسی میخونم ⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
هستی تو از زمان آمپول ۳۶ ساعت بعد آزاد کردی یعنی امروز تقریبا روز دوازده هستی تازه اگه لقاح همون اول ...

اره عزیرم ۳۶ ساعت بعدش دقیقا حس میکردم تخمک گذاریمو از بس درد داشتم... انشاالله همینی میشه که تو میگی نیلو جونم دعام کن که محتاجم خیلی

توکلت به خدا باشه. الان دم اذان انشاالله مصلحت خدا با خواستت یکی باشه. منم برات ۵ تا آیت الکرسی میخو ...

وااای ممنونم مهربونم خدا جواب تو رو هم بده به زودی گلم😘❤️

هستی تو از زمان آمپول ۳۶ ساعت بعد آزاد کردی یعنی امروز تقریبا روز دوازده هستی تازه اگه لقاح همون اول ...

اگه تا شنبه پریود نشم همین کارو میکنم

اره عزیرم ۳۶ ساعت بعدش دقیقا حس میکردم تخمک گذاریمو از بس درد داشتم... انشاالله همینی میشه که تو میگ ...

عزیز دلم همش به یادتم 

اگه قابل باشم دعا میکنم

من ۴ تا سقط داشتم الان باردارم خداروشکر ولی گفتن قلب نداره رحمم دوشاخه اولش میگفتن سمت چپه جنین ولی اینبار گفت تو محل اتصال شاخ هاس و احتمالا سقط بشه😔😔😔

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من ۴ تا سقط داشتم الان باردارم خداروشکر ولی گفتن قلب نداره رحمم دوشاخه اولش میگفتن سمت چپه جنین ولی ...

قلب نداره؟

عزیزم توکلت به خدا باشه

انشالله بهترینا برات پیش بیاد