2777
2789
خدا رو شکر که بچه داری عزیزم من بارداری اولم بود و تجربه اولم که خیلی تلخ‌بود برام... با قرص و امپول ...

اره خداراشکر.ولی برای ی مادر بازم سخته..آن شاالله خدا خوبش رو برات رقم بزنه...سالم باشی

فقط خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته گلم.ما هم با اینکه شش ماهش بود خودمون خاکش کردیم...الان ی ماهه هنوز زجرش میکشیم..خدا خودتو ...

اره میفهمم چی میگی من تا دوباره باردار نشدم اروم نشدم هرروز اشک میریختم هر هفته میرفتم سر قبرش اما همینکه باردارشدم ارومتر شدم 

محتاجم به دعا

سلام دوستای خوبم ..امروز رفتم سونو آنومالی خداروشکر بچه ام صحیح و سالم بود ..جنسیتش دخمل ..

انشاالله بحق پنج تن آل عبا خدا دل دوستای خوبم شاد کنه .زود باردار بشید 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
سلام دوستای خوبم ..امروز رفتم سونو آنومالی خداروشکر بچه ام صحیح و سالم بود ..جنسیتش دخمل .. انشاالل ...

خداروشکر عزیزم،الهی که به سلامتی دختر قشنگتو بغل کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی ..واقعا سخته باورش..برای شما هم خیلی سخت بوده گلم.ولی حکمت خدا چی میشه کرد

سلام گلم متاسفم 😔انشاالله به زودی دوباره باردار بشی و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اره سخته تا یک سال افسرده شده بودم نی نی دنیا اومد ۴ساعت زنده بود و بعد فوت شد با دستهای خودمون دفنش ...

انشاالله نگاه مهربون خدا سایه سار زندگیش باشه🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستای خوبم ..امروز رفتم سونو آنومالی خداروشکر بچه ام صحیح و سالم بود ..جنسیتش دخمل .. انشاالل ...

خدااااااارو هزار مرتبه شکر 😍 خیلی به فکرت بودم فرزانه جون...خیلی خوشحال شدم عزیزم. انشاالله دختر نازت سالم و سلامت بیاد بغلت.. واسه ما هم دعا کن گلم 😘

هستی جون..مریم جون..نیلو جونم منتظر خبرای خوشتون هستیمااا😍😍⚘

هستی جون..مریم جون..نیلو جونم منتظر خبرای خوشتون هستیمااا😍😍⚘

سلام عزیزم خوبی؟😞 من امروز روز ۲۸ سیکلمه و ۱۵ روز از آمپول اچ سی جی میگذره بی بی چک زدم صبح منفی بود😭 خدا چه راحت دخترمو بهم داد خیلی راحتم ازم گرفت الانم داره منو اینطوری امتحان میکنه هیچی هم نمیتونم بگم جز خدایا شکرت😭😭😭

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم خوبی؟😞 من امروز روز ۲۸ سیکلمه و ۱۵ روز از آمپول اچ سی جی میگذره بی بی چک زدم صبح منفی بو ...

هستی جان امیدتو از دست نده گلم  انشالله که نی نی گلی تو شکم مامان هستیشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هستی جان امیدتو از دست نده گلم  انشالله که نی نی گلی تو شکم مامان هستیشه

اخ عزیزم خدا کنه😭 فقط خدا میدونه چقدر میخوام چقدر دلم شکسته

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿