2777
2789

سلام دوستان عزیز امیدوارم که خانومهایی که تو دلشون نی نی دارن به سلامتی بیان تو بغل ماماناشون و آنهایی که تو اقدام هستن هر چه زودتر آزمایش شون مثبت بشه و یه کنجد ناز بیا تو دلشون و تمام خانومهایی که زایمان کردن نی نی هاشون همیشه سالم و سلامت باشن 

من پارسال این موقع خیلی استرس داشتم با این که عکس رنگی گرفته بودم و دکترم گفت که این ماه باردار نمیشه و همه ی صحبت ها رو کرد برای ماه بعد اما همون ماه من باردار شدم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر که الان پسر کوچولوم روپاهام خوابیده آن شاءالله که به حق مادر سادات و ائمه هرچه زودتر خداوند دل همتون رو شاد و دامن تون رو سبز کنه 

الهی امین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خانومهایی که تو دلشون نی نی دارن به سلامتی بیان تو بغل ماماناشون و آنها ...

سلام گلم..خداروصدهزار مرتبه شکر...خدا پسر گلت برات حفظ کنه و خاطراتی قشنگی رو با هم بسازید😍😍 واسه ما هم خیلی دعا کن..سه ماه اقدام هستم و این ماه پری هم عقب افتاد و علت استرس بی اندازه بود😔 مامانا تو رو خدا با دلای شکستتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🥺

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوتا فولیکول ۱۷ داشتم.سمت چپ و راست +ضخامت اندومترم ۸ بود. روز ۱۱ هستم. عزیزم میگم شما رو ...

سلام..عالیه😍انشاالله این ماه نی نی میاد تو دلت فقط لطفا مثل من نباش و اصلا استرس نداشته باش

😘😘 

هستی جون فک کنم روز ۱۲ پری بود.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم دوتا فولیکول ۱۷ داشتم.سمت چپ و راست +ضخامت اندومترم ۸ بود. روز ۱۱ هستم. عزیزم میگم شما رو ...

سلام عزیزم من امشب میرم میزنم دیشب اقدام داشتم فردا شبم خواهم داشت... خیلی خوبه برا تو هم عزیزم انشاالله این ماه نتیجه میگیریم😍من دکترم گفت ضخامتت خوبه ولی قرصی نداد بهم به پیشنهاد دوستام ۱۰ شب شبی یدونه استرادیول میخوام بخورم. دیشب یدونه خوردم میگن برای ضخامت و آماده سازی رحم برای لانه گزینی خوبه...امروز روز ۱۳ هستم..تو کی آمپول میزنی؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

قربونت برم الهی که همین ماه مادر میشی واست صلوات میفرستم

گلم منم تجربه مشابه ای دارم

کورتاژ شدم

الان فک کنم تقریبا ۳ماه از کورتاژت میگذره

عزیزم رحمت ۳خطی و ۸ بود؟دکتر راضی بود؟

الحمدالله همه چی خوبه الهی به امید خدا مادر میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم الهی که همین ماه مادر میشی واست صلوات میفرستم گلم منم تجربه مشابه ای دارم کورتاژ شدم ا ...

اره

من چهار ماهه مرده زایی و کوتاژ داشتم.دکولمان بودم.اره سه خطی و نیمه شفاف و ضخامت ۸ با مصرف صب و شب استرادیول.

سابقه مشابه داشتیم؟

😉

قربونت برم الهی که همین ماه مادر میشی واست صلوات میفرستم گلم منم تجربه مشابه ای دارم کورتاژ شدم ا ...

فقط مشگلم اینه جمعه میترسم ازاد بشه.اخه وقت ای یو ای شنبه است.

دکتر گفت اندازه زیر ۲۵ خوبه

😉

اره من چهار ماهه مرده زایی و کوتاژ داشتم.دکولمان بودم.اره سه خطی و نیمه شفاف و ضخامت ۸ با مصرف صب و ...

مریم جون از چند سیکل استرادیول خوردی تا کی میخوری؟

این ماه فولی خوب داشتی عزیزم کاش یه بار طبیعی امتحان میکردی بعد ای یو ای...طبیعی یا غیر طبیعی من مطمئنم این دفعه خیلی زود نتیجه میگیری گلم

اره من چهار ماهه مرده زایی و کوتاژ داشتم.دکولمان بودم.اره سه خطی و نیمه شفاف و ضخامت ۸ با مصرف صب و ...

مشابه از لحاظ کورتاژ و سابقه نازایی و خاطره تلخ

گلم هستی جون این تاپیک رو بهم معرفی کرد

من دو هفته هست که کورتاژ شدم

منم سابقه ی نازایی طولانی داشتم خلاصه کارم کشید به آی وی اف و باردار شدم

اما از اونجایی که منو همسرم هر دو مینور هستیم بچه م ماژور شد و دستور سقط قانونی دادن

منم پسر کوچولومو طبیعی بدنیا آوردم تازه هفته سیزده تموم شده بود

بعد به خاطر بقایا کورتاژ شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مریم جون از چند سیکل استرادیول خوردی تا کی میخوری؟ این ماه فولی خوب داشتی عزیزم کاش یه بار طبیعی ام ...

از روز ۷ استرادیول خوردم

گفتم من قطع کنم ؟

گفت نه ادامه بده 

چون اونوقت خراب میشه ضخامت

😉

مریم جون از چند سیکل استرادیول خوردی تا کی میخوری؟ این ماه فولی خوب داشتی عزیزم کاش یه بار طبیعی ام ...

عزیزم دعا کنید بشه

چون تصمیم دارم بعدش برم ای وی اف

نمیخام دیگه ریسک کنم.چون میترسم همش دارو بخورم

😉

مشابه از لحاظ کورتاژ و سابقه نازایی و خاطره تلخ گلم هستی جون این تاپیک رو بهم معرفی کرد من دو هفته ...

عزیزم 

چنتا جنین داری؟

من ۳۰ هفته بودم

خیلی سخت شد برام

از جهت روحی اسیب دیدم.

😉

مشابه از لحاظ کورتاژ و سابقه نازایی و خاطره تلخ گلم هستی جون این تاپیک رو بهم معرفی کرد من دو هفته ...

نیلو جونم از ته دلم میخوام خدا خیلی زود دوباره دلتو شاد کنه عزیز دلم