2777
2789
عزیزم منم این دوران و گذروندم، واقعا سخته،اما من سعی کردم چیزایی ک از این اتفاق یاد گرفتمو، مرور کنم ...

عزیزم

چقد زیبا نوشتی

کتابهایی رو که معرفی کردی رو میشه دانلود کرد؟

عزیزم چن  سالته

مشگل پسر اولت چیبود؟

چقد احساست زیباست.

برام دعا کنید.چون یکم مشگل نازایی داریم.

امروز رفتم داروهای مکمل رو گرفتم.گفت دو ماه بعد بیا ای یو ای

چون راهم دوره سخته برام

کاش طبیعی باردار شم.

بدون لتروزول و امپول

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومهای گلم

یه سوال 

شما همه زن هستید و حس منو درک میکنید.

من دو ماه پیش زایمان داشتم.الان طوری ازمایشاتم رو انجام دادم که همه چی اوکی شده.دکتر هم گفت دو ماه قرصهاتو بخور بعد بیا اقدام. ولی ...

پیش خودم همش مایوس میشم.

میگم چرا انقد عجله دارم.

چرا دخترمو کنار گذاشتم و بفکر بچه جدید هستم.

مگه قبلی رو سالم نگه داشتم که به فکر بچه جدید هستم.

میبینیدددددد؟

بازم خودمو مقصر میدونم.

من مقصر هستم؟؟؟؟

توی تایپیکهای قبلی همه داستان خودمو شرح دادم.

بخدا من نمیدونستم دکولمان یعنی چی؟

مسمومیت یعنی چی

حتی منه بی خبر نمیدونستم فشار یعنی چی؟

آره من مقصرم

ولی گناهم این بود که فقط یه بچه میخواستم.

الان 

این روزا وقت زایمانم بود....

داشتم ۹ ماه تمام میشدم...

خانومهایی که زود باردار شدید؟؟؟؟؟

ایا وضع روحیتون بهتر شد؟؟؟؟

بعد اون بچه من به پوچی رسیدم.

بهم میگن با بارداری بهتر میشی.

یعنی فقط بارداری حالتو خوب میکنه.

راست میگن 

خرید و مسافرت فقط چندروز حالمو خوب میکنه

😉

عزیزم چقد زیبا نوشتی کتابهایی رو که معرفی کردی رو میشه دانلود کرد؟ عزیزم چن  سالته مشگل پسر ...

سلام نظر لطفته خانومی، اره میشه دانلود کرد احتمالا هزینه داره. من 27سالمه. من مشکل غلظت خون داشتم ک خودم شک داشتم اما دکترا توجه نکردن، کیسه آبم پاره شد. تو 26هفته. فعلا اقدام نکردم عزیزم 

خانومهای گلم یه سوال  شما همه زن هستید و حس منو درک میکنید. من دو ماه پیش زایمان داشتم.الان ...

یکم زمان می بره مخصوصا سه ماه اول خیلی سخته. منک ترجیح میدادم بیرون نرم بچه نبینم، از کنار آزمایشگاه یا مطب دکتری ک میرفتم رد نشدم. هضم ش راحت نیس. بنظرم بارداری مجدد و اومدن بچه حال آدمو بهتر میکنه، فراموش نمیشه ولی کمرنگ میشه 

[QUOTE=158638415]خانومهای گلم یه سوال  شما همه زن هستید و حس منو درک میکنید. من دو ماه پیش زایمان داشتم.الان ...[/QUOTEعزیزم فقط گذشت زمان یه کم روحت رو آرومتر میکنه باید به خودت فرصت بدی از لحاظ روحی خودت رو قوی کن به نظرم بعد باردار شو

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
من چهاربارداری ناموفق داشتم ،که سه تاش زایمان زودرس بود با سرکلاژشکمی الان خداروشکر پسر شش ماهم تو ب ...

خدابرات ببخشه عزیزم.❤❤❤❤❤

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
خدابرات ببخشه عزیزم.❤❤❤❤❤

ممنون گلم  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
یکم زمان می بره مخصوصا سه ماه اول خیلی سخته. منک ترجیح میدادم بیرون نرم بچه نبینم، از کنار آزمایشگاه ...

الان یه پسر داری؟

خدا حفظش کنه

اره 

رد شدن از اون ازمایشگاهها حال ادمو خیلی 

ادمو یاد اون روزهای قشنگ که موقت بودن میندازه

😉

کی میخاد براش ناس بخونم صلوات بفرستم | تبادل نظر نی نی سایت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5184396/کی-میخاد-براش-ناس-بخونم-صلوات-بفرستم

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
رفتم ولی جوابش خوب نبود برام خیلی دعا کن بچه شیر میدی

حالا باید چیکار کنی 

سلیمه اکو قلب نرفته بودی تو بارداری؟

ان شاءالله به حق این اربعین حسینی که خدا خودش کمکت کنه و پسرت صحیح و سالم دنیا بیاد 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم