2777
2789
فردا قراره برم دکتر رو ببینم. گاهی یادم میره که برم چی ازش بپرسم؟

هر سوالی داری بنویس رو کاغذ و تو مطب هم گوسیتو بذار رو ویس رکورد . بعد اومدی خونه دوباره جواب اهای دکترو گوش کن.

خدایا شکرت❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترمو ۳۵ هفته بعد به دنیا اومدن ازدست دادم الان در اقدامم دعا کنید لطفا یه بچه سالم به دنیا بیار ...

خدا صبرت بده عزیزم چرا بعد تولد مشکل فرشتتون چی بود

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
منم 19 هفته دخترمو بخاطر مشکل قلبی tgaسقط کردم...  همسرم مشکل قلبی داره و ازدواجمون فامیلی بود ...

عزیزم برا این بارداریت دکتر داروی خاصی داد برای مشکل قلبی اینا .منظورم اینه ک از مشکل قلبی بخواد جلوگیرب کنه دارو داد یا ن چ دارویی الان داری مصرف میکنی

عزیزم برا این بارداریت دکتر داروی خاصی داد برای مشکل قلبی اینا .منظورم اینه ک از مشکل قلبی بخواد جلو ...

عزیزم فکر نکنم داروی خاصی بدن ولی اسید فولیک ۵ باید بخوری از چند ماه قبل اقدام...البته بازم مطمئن نیستم

برام جالبه خانم هایی که بعدا بچه دار شدن هم باز به این تایپیک سر میزنن و بقیه دوستانشون رو فراموش ن ...

عزیزم منم این دوران و گذروندم، واقعا سخته،اما من سعی کردم چیزایی ک از این اتفاق یاد گرفتمو، مرور کنم، دیدم نسبت ب دنیا زندگی و مرگ عوض شده، بچه های ما از اول هم روزی خور دنیا نبودن شروین عزیز، اینا ماموریت داشتن بیان یه چیزایی رو بهمون یاد بدن و برن،بعد رفتن پسرم، کتاب در آغوش نور رو خوندم، کتاب گفتگو با خدا عالیه، برنامه مراقبه رو دانلود کردم و روش ها شو بکار بردم، سعی کردم از کوچیکترین چیزهای زندگیم لذت ببرم، از گلی ک خریدم و پرورش دادم، از اینک خودمو تو آینه می بینم ک زیبا و جوون و سالمم .من هر روز خودمو تایید میکنم تو آینه، و ب خودم میگم ک چقد دوستت دارم، و بخاطر تمام اشتباهاتم خودمو می بخشم، آنوقت آرامش واقعی رو حس میکنم، من دیگ توقعی از دیگران ندارن هم خودمو و هم دیگرانو بخشیدم، من تمام تلاشمو کردم برا بچه م، تنها کسی ک بهم کمک کرد فقط خودم بودم، خودمو پیدا کردم و عاشق خودم شدم، ب خودم قول دادم قوی باشم و از زمینی ک خوردم بلند شم و باقدرت بیشتر پیش برم دوباره برا آفریدن آرزوهام تلاش کنم. الان 4ماه و نیم هست ک از زایمانم میگذره و من ارووومم و امیدوارم. حتی یه عکسم از پسرم ندارم تصویر اون تنها در حافظه مونده، ازش ممنونم ک بهترین حس دنیا رو بهم داد. برا پس گرفتن پسرم و تجربه دوباره حس قشنگ مادرانه تلاش می‌کنم اینبار با نگاه زیباتر ب زندگی، با کلی تجربه ک مدیون فرشته ی کوچولوم هستم. 

خانوما کسی میدونه قرص یونی زینک مگه چاق میکنه من یه قرص میخوام برا چاقی ک ضرر نداشته باشه میگن زینک ...

برا سلامت پوست و مو و ناخن هست اطلاعی ندارم راجب خاصیت چاق کنندگیش

عزیزم تو زایمان قبلیت سزارین بودی یا طبیعی ک بعد ۵ما اقدام کردی

من سزارین بودم عزیزم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
نمیدونم تا حالا همه سونوهام خوب بودن فقط اب دورش زیاد بود

چی شد سلیمه جان رفتی سونو و اکو 

ان شاءالله که مورد خاصی نبوده و به سلامتی زایمات میکنی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
برام جالبه خانم هایی که بعدا بچه دار شدن هم باز به این تایپیک سر میزنن و بقیه دوستانشون رو فراموش ن ...

این درد چیزی نیست که تا اخر عمر یادت بره حتی با دنیا اومدن بچه بعدی هم فراموش نمیشه اون زخمی که روح و جسمم خورد از نظر من هیچ وقت پاک نمیشه 

من خودم شخصا روزی نیست که بهش فکر نکنم قبلا خیلی گریه میکردم ولی الان خیلی اروم تر شدم ولی محاله ادم این درد فراموش کنه 

یک ساله تو این تایپیک بودیم باهم و از درد و رنج و غم هامون گفتیم خیلی ها باردار شدن زایمان کردن ولی محاله دوستامون رو فراموش کنیم 

امیدوارم هرچه زودتر بیای و خبر بارداریت رو اینجا بهمون بدی