2777
2789

من چهاربارداری ناموفق داشتم ،که سه تاش زایمان زودرس بود با سرکلاژشکمی الان خداروشکر پسر شش ماهم تو بغلمه وداره شیر میخوره ابنشالا همه منتظرا دامنشون سبز بشه.هبچوقت امیدتون ازدست ندید.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم 19 هفته دخترمو بخاطر مشکل قلبی tgaسقط کردم... 

همسرم مشکل قلبی داره و ازدواجمون فامیلی بوده... 

الان توی 14 هفته ام دو هفته دیگه اکو قلب جنین دارم دعا کنین واسمون که خیلی محتاجیم🙏🙏🙏🙏

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
منم 19 هفته دخترمو بخاطر مشکل قلبی tgaسقط کردم...  همسرم مشکل قلبی داره و ازدواجمون فامیلی بود ...

مشگل قلبی همسرت چیه؟

منم بعد از دست دادن بچه رفتم اکو.

بهم گفتن دریچه ایئورت قلبت شکاف داره.

گفتن ممکن هست مسمومیت بارداری علت این باشه.یا مادر زادی هست.

سالی یکبار باید برم اکو.

ولی من هیچوقت قلبم درد نداره که متوجه این مشگل شده باشم.

😉

سلام خانمها'لطفا اگر از آزمایشات ایمنی اتعقادی اطلاعات دارید تاپیک آخرمو ببینید راهنماییم کنین ممنون ...

من تازه رفتم.نزدیک یک و دویست پولش شد.

یک ماه هم طول میکشه جوابش بیاد.غلظت خون و سندروم فسفویید و ... رو بررسی میکنن.برای من ظاهرا مشگلی نداره.

معلومه توی بارداری میریزم بهم.

😉

من چهاربارداری ناموفق داشتم ،که سه تاش زایمان زودرس بود با سرکلاژشکمی الان خداروشکر پسر شش ماهم تو ب ...

افرین به صبر شما

خدا اجر بده به همتون

منم تازه اشکامو پاک کردم.

😉

30 هفته بارداری بی ثمر  دوران بارداری سختی رو طی کردم. کجایید. خیلی دلتنگم... همه میرن و من ...

خدا بهت صبر و آرامش بده شروین جون. به خدا منم بارداری خیلی سختی داشتم هفته ای یه بار آزمایش خون. حتی بعضی وقتا هفته ای دو بار. ۵ بار بستری شدن توی بیمارستان و انسولین که هر روز باید میزدم. همشم دردای وحشتناک داشتم چون فیبروم داشتم که مرتبا دژنره میشد. وقتی بچم از بین رفت به خدا گله می کردم که خدایا این نتیجه تحمل درد و سختیام بود! ناشکری نمیکنم دیگه خدا حتما حکمتی دیده که نخواسته بچه من زمینی بشه😔😔تو هم عزیزم توکلت به خدا باشه حتما مصلحتت در این بوده که بچه ت بهشتی بشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
یعنی ماه اول باردار شدی عزیزم پشت سر هم بدنت خیلی اذیت شده. چقد سختی کشیدی طبیعی زایمان کردی؟ ت ...

عزیزم من خیلی بعداز زایمانم اذیت شدم حتی از پشتم خون میومد بخاطر یبوست تنها راهش که توبارداریمم انجام دادم خوردن انجیرخیس خورده هر روز بود.باید هر روز صبح ناشتا بخوری نیمساعت بعدش صبحونه.من دیگه فکر کردم کارم‌به عمل بکشه ولی خداروشکر خوب شدم .تو بارداری جز انجیر هیچ چیزی کمکم نکرد حتی دارو.بعداز زایمان انجام ندادم که اوضاعم بد شد و دوباره شروع کردم بخوردن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خدا بهت صبر و آرامش بده شروین جون. به خدا منم بارداری خیلی سختی داشتم هفته ای یه بار آزمایش خون. حتی ...

دردای فیبروم چجوری میشه؟

منم دردای شدید داشتم.

جوری که وقتی گلاب به روتون اسهال میکردم خوب میشد.

دوباره بعد ۱۰ الی ۱۵ دیقه اسهال و دلدرد داشتم .این درد تا ۸ ساعت طول میکشید.ماهی دوبار اینطوری میشدم.

توی نت سرچ کردم.فک کنم سندروم  روده تحریک پذیر بود اسمش.

میگم نکنه همون فیبروم بوده باشه؟

البته من فک میکردم بعضی غذاها منو به اون روز می انداخت.

😉

دردای فیبروم چجوری میشه؟ منم دردای شدید داشتم. جوری که وقتی گلاب به روتون اسهال میکردم خوب میشد. ...

نه عزیزم فیبروم نبوده. چون فیبروم همون اولش توی سونو مشخصه کامل. فیبروم به شکل توپه هست. اندازش هم ممکنه از ریز تا توپ تخم مرغی یا حتا بزرگتر به اندازه گریت فوروت باشه. درداشم مثل پریودی وحشتناکه. مثه درد زایمانه تقریبا. فیبروم موقعی که خونرسانی میشه به رحم بیشتر رشد میکنه و پرخون میشه همراه با رشد جنین. بعدش از داخل از بین میره و دژنره میشه که همراه با دردای وحشتناکه. من هر بار بیمارستان بستری میشدم از درد فریاد میزدم. شما من احتمال میدم مسمومیت حاملگی داشتین

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
نه عزیزم فیبروم نبوده. چون فیبروم همون اولش توی سونو مشخصه کامل. فیبروم به شکل توپه هست. اندازش هم م ...

سندروم روده تحریک پذیر بخاطر مسمومیت بارداری بود؟؟

من سندروم ژیلبرت دارم.از مادر زادی.نمیدونم کسی اشنایی داره با این؟؟

توی روند استخدامی متوجه شدم این بیماری رو دارم.

😉

برام جالبه

خانم هایی که بعدا بچه دار شدن هم باز به این تایپیک سر میزنن و بقیه دوستانشون رو فراموش نکردن.

چون آدم فکر میکنه وقتی خدا بچه دیگه بده ،آدم سعی میکنه خاطرات تلخ گذشته رو فراموش کنه.

دوماه گذشته از زایمان من 

یکی از تلخترین روزهای زندگیم بود که هیچوقت از قلبم پاک نمیشه.

😉