2777
2789
سلام عزیزم خوبی برا بیستم نوبت دادن ولی حالم خوب نیست گفتن قلبش مشکل داره اکو نرفته بودم

الهی بمیرم برات عزیزم خدا بزرگه انشاالله که اشتباه شده باشه سلیمه جون از ته دل برات دعا میکنیم خدا معجزه کنه بخدا از وقتی چشامو باز کردم پیامتو خوندم حالم بده😭😭😭😭 الهی بمیرم برای دلت ای خدااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی برا بیستم نوبت دادن ولی حالم خوب نیست گفتن قلبش مشکل داره اکو نرفته بودم

سلیمه جون اشتباه شده مگه تا الان کم رفتی سونو تو که هر دوهفته سونو بودی چرا تا الان ندیدن یهو سونو اخر دید انشالله چشاش اشتباه دیده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

عزیزم مشکلی ک تا الان تو سنو تشخیص داده نشده چطور الان دیدن بازم با سنو .ایشالله ک ب حق همین اربعین اشتباه شده باشه 

خانوما من این ماه میخوام اقدام کنم از این چیزا میگن قمر در عقرب اینا سر در نمیارم میشه بگین یعنی چ

برو نت بزن روزای قمر در عقرب سال ۹۹ اون روزا اقدام نکن البته اگه اعتقاد داری

من همه ماه ۱۳پریود میشدم این ماه هنو نشدم امروز ۱۵ تا چند روز  پری نشدن عادی هست

فکر کنم تا ۵،۶ روز...حالا قمر در عقرب مهر ماه آخرای ماه افتاده...البته میگن روز اول،وسط و آخر ماه قمری هم اقدام نباید داشته باشی

فکر کنم تا ۵،۶ روز...حالا قمر در عقرب مهر ماه آخرای ماه افتاده...البته میگن روز اول،وسط و آخر ماه قم ...

خواهر قمر در عقرب اخر مهر هست من اگه بخوام اقدام کنم اول ابان ک ماه ربیع الاول باز شرو میشه اول اون ماهم نمیشه ک اقدام کرد زمان تخمک گذاریم میگذره دوباره بخوام بزارم برا ماه بعدش ک همین می ساقی هست باز