2777
2789
نمیشه بری بیمارستان بستری بشی و با امپول فشار زایمان کنی؟یک هفته تا تاریخت مونده فقط

ببین من ۲۳ سالمه یه بچه دارم وضع مالیم خوب نیست شیرخشک و اجاره خونه و .....

میدونم خواهش کنم به هر کی که میشناسی بگی من ختم قرآن ختم انعام ختم صلوات و نماز و روزه قضا میخونم با نصف قیمت 

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیادم تازه وارد نیستم

میدونم خواهش کنم به هر کی که میشناسی بگی من ختم قرآن ختم انعام ختم صلوات و نماز و روزه قضا میخونم با نصف قیمت 

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 
من پسر بزرگم فلج مغزی شد و جونم دراومد تا پسر دومم به دنیا اومد هر لحظه استرس داشتم  الان هجده ...

کاش خدا به منم نظر کنه خدا دوقلوهات نگهداره و فرشته آسمونیتم خدا رحمت کنه نمیدونم دعا میشه یا با سخت ...

سلام عزیزم من دخترم سندروم داونه ، خیلی میترسم از بارداری و زایمان اما خیلی هم دوس دارم ی بچه ی دیگه ...

عزیزم نترس، آزمایش ژنتیکی آمینو سنتز هست، ک ازت میگیرن، مشکلی نیس 

عزیزم نترس، آزمایش ژنتیکی آمینو سنتز هست، ک ازت میگیرن، مشکلی نیس 

اخه همه چیز با امینو مشخص نمیشه بعضی وقتا دلم میخاد برم ی بچه از پرورشگاه بیارم 😔خیلی تجربه ی بدی داشتم 

سلام عزیزم من دخترم سندروم داونه ، خیلی میترسم از بارداری و زایمان اما خیلی هم دوس دارم ی بچه ی دیگه ...

سلام عزیزم 

الهی بگردم 

نگران نباش انشالله به حق همین اذان یه بچه سالم نصیبت بشه🙏🙏❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم  الهی بگردم  نگران نباش انشالله به حق همین اذان یه بچه سالم نصیبت بشه🙏🙏❤

خیلی ممنونم عزیزدلم ایشالا کوچولوهای شما هم همیشه سالم و سلامت باشن و همیشه شاد خوش و خرم باشین ❤❤❤

خیلیا ازمایش سندرومشون مثبت شده که سقط کردن ولی بچه های بعدشون یا قبلشون سالمه این یه اتفاقه قرار نیست تکرار بشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
چن وقتشه دخترت؟بارداری متوجه نشدین؟

۳سال و نیم 

نه عزیزم حتی یک درصد احتمال نداشت سندروم باشه همه ی سونو و غربالگری هارو تو بهترین مراکز انجام دادم وقتی به دنیا اومد تا دو سالگیش بدترین شوک رو بهم وارد کردن الان دیگه با این قضیه کنار اومدم 

۳سال و نیم  نه عزیزم حتی یک درصد احتمال نداشت سندروم باشه همه ی سونو و غربالگری هارو تو بهترین ...

یکی بود فاطمه مامانش استاد دانشگاه اینترنت سرچ کنی میاره اون خوب کنار اومده با قضیه دخترش که سندرمه با دخترش خیلی کار کرده الانم فک کنم مدرسه عادی میره 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..