2777
2789
بچه ها شما خونریزیتون کی قطع شد؟ امروز روز ۱۷ لکه بینی‌دارم ولی احساس میکنم این لکه و خون برای ...

آزمایش ادرار بده اب هم زیاد بخور اگه عف نت داری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستای گلم ممنون از این که بیادم بودین دعا کردین واسم انشالله خدا صد برابر دعاها رو بخودتون برگ ...

سعیده جون ایشالله خودت و نی نیت در پناه خدا باشین و خدا بهت کمک کنه این چند هفته باقی مونده رو به سلامت طی کنید. 

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم  ان شاءالله که خدا کمکت میکنه این مسیر به سلامتی میگذرونی خدایا خودت اینبار به ...

مرسی ارزو جون انشالله شمام بموقع و سر وقت گل دخترت صحیح و سالم بغل بگیری

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام سعیده جون، ان شااله که باقی راه رو دوتایی به سلامتی پشت سر میذارید و پسر گلت سلامت و تندرست میا ...

سلامخوبی باران عزیزم حالت چطوره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام سعیده جون، ان شااله که باقی راه رو دوتایی به سلامتی پشت سر میذارید و پسر گلت سلامت و تندرست میا ...

سلام باران جونم ممنون گلم انشالله همیشه سالم سلامت باشی و بزودی یک کنجد خوشکل بیاد تودلت عزیزم

سلام دوستان خوبین میشه برام دعا کنید مشکلم حل بشه این سومین ماه پشت هم پریود میشم با فاصله ۱۰ روز و ...

ایشالله که هیچی نیست عزیزم برو پیش یه متخصص خوب.

سلام عزیزم. خدا رو شکر. انشاالله که دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد و گل نازت سالم و سلامت بغل میگیری. استر ...

ممنون دوست خوبم انشالله بهترینها نصیبت بشه

سعیده جون ایشالله خودت و نی نیت در پناه خدا باشین و خدا بهت کمک کنه این چند هفته باقی مونده رو به سل ...

ممنون هستی جان انشالله با دعای شما دوستای خوبم خدا کمکم میکنه و همینطور صدبرابر این دعاهای خوبتون بخودتون برگردونه عزیزم

بچه ها شما خونریزیتون کی قطع شد؟ امروز روز ۱۷ لکه بینی‌دارم ولی احساس میکنم این لکه و خون برای ...

سه تا چهار هفته عادی هست عزیزم. سوزش ادرار هم به خاطر عفونت هست باید بری دکتر واست دارو بنویسه. اگه خونریزی زیاد باشه ممکنه دیگه پری باشه‌. مال من سه هفته طول کشید یه هفته هم پاک بودم بعدش پری شدم.

سه تا چهار هفته عادی هست عزیزم. سوزش ادرار هم به خاطر عفونت هست باید بری دکتر واست دارو بنویسه. اگه ...

دیروز‌دکتر بودم اصلا حواسم نبود بهش بگم دیگه نمیرم تا هفته بعد این دفعه حتما بهش‌میگم مرسی عزیزم

متاسفانه کلا آب‌کم میخورم حتی‌سر حاملگیم هم یادم میرفت مرسی عزیزم

من گرفتم خیلی وحشتناک ببخشید حتی از سرویس رفتن ترس داشتم بسکه درد داشتم..... قربونت 

سلام هدانا جون. ممنون، شکر خدا من هم بهترم. تو چطوری، گل پسرات خوبند ان شااله؟

خداروشکر بهتری. انشالله بهترم میشی  توکل بر خدا. ممنونم عزیزم خوبن خداروشکر