2777
2789
سلام فخریه جون.به سلامتی.انشاالله فردا خبرهای خوش به ما میدی.من هم شهریور به خواست خدا انتقال دارم.ف ...

سلام عزیزم ،ان شالله که به خوبی و خوشی همه مراحل رو پشت سر بزاری و یا قبل اون طبیعی باردار بشی به حق علی اصغر و حضرت رقیه(س)

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
ان شاءالله فردا با خبر خوش خوشحالمون میکنی 

ممنونم عزیزم ،ان شالله ،خداهر چی میخوای بهترینش رو بهت بده

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی😘 اره عزیزم تقریبا یه ماهی میشع

بسلامتی ان شالله که قدمش مبارک باشه برای زندگیتون ...به خوبی و خوشی کنار خانواده ت هزارساله بشین😍😍😍

بسلامتی ان شالله که قدمش مبارک باشه برای زندگیتون ...به خوبی و خوشی کنار خانواده ت هزارساله بشین😍😍 ...

قربوتت عزیزم انشالله نی نی خودت  وحل شدن تمام مشکلاتت  تا میتونی ذکر لاحول را بخون

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام عزیزم خوبی سامیار خوبه؟ من فعلا خودم این تاریخ طبق 38 هفته زدم  ان شاءالله دکتر تاریخ بد ...

سلام عزیزم ممنونم خوبه خداروشکر  انشالله بسلامتی میاد بغلت 😙

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
الان اقدامی عزیزم  انشالله طبیعی باردار میشی  حالا چرا بعد کرونا شاید کرونا حالا حالااها ب ...

آره عزیزم یکساله اقدامم باوجوددوتابارداری موفق.

منم توهمین فکرم .مطبش هم مردادماه کاملا تعطیل کرده.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
قرص اووژن اگه گیراوردی بخر از روز اول پریودت تا حدودا 17و18 سیکلت مصرف کن  خیلی بد گیر میاد و ...

مرسی گلم که جوابمو دادی.شماهم این مشکلو داشتی؟؟

من ذخیره تخمدانم ۱/۳بود.که به خاطر کرونا آی یوآی عقب افتاد.

توفکرم چرادکترم هیچ قرصی بهم نداد.!!!

یامیترسم اووژن مصرف کنم دعوام کنه.نظرشماچیه؟؟

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
نه سرکلاژ نیستم ولی تقریبا استراحت مطلقم هر هفته هم امپول پروژسترون میزنم

ایشالله به سلامتی سلیمه جون پسرت تا چند ماه دیگه تو بغل بگیری و نتیجه سختیات رو ببینی

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
ممنون عزیز دلم .  اره عزیزم واقعا امتحان سخت و دوران سختی بود . خدارو شکر الان ارتا تو بغلمه . ...

خدا رو شکر از طرف ما هم ببوسش این دخمله ناز رو. شما دیابت بارداری هم داشتی مصی جان؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
ایشالله به سلامتی سلیمه جون پسرت تا چند ماه دیگه تو بغل بگیری و نتیجه سختیات رو ببینی

ممنون عزیزم انشاالله که خودت بزودی بری اقدام و خدا هدیه شو نصیبت کنه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مرسی گلم که جوابمو دادی.شماهم این مشکلو داشتی؟؟ من ذخیره تخمدانم ۱/۳بود.که به خاطر کرونا آی یوآی عق ...

عزیزم شما برو اووژن سرچ کن ببین چیه 

اووژن اصلا قرص هورمونی نیست فقط ویتامین و تقویت بدنه هیچ گونه هورمون داخلش نیست و پر از ویتامین و مواد معدنی و ریز مغزی های لازم برای بدنه و حتی به کسایی که میخوان ای وی اف کنن میدن که کیفیت تخمک هاشون بالا ببره 

حتما درموردش تو گوگل سرچ کن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم