2777
2789
سرشون شلوغه لابد☺

خدا رو شکر همینطور باشه با فندقش همیشه خوش باشه 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینطور بودم برا اینه هورموناتون بهم خورده، 

چیکا کردی گلم که درست شدی یا نه هنوهمون شکلی 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
الهی آمین . انشالله برسه روزای شلوغی ما هم

الهی امین خدا از زبونت بشنوه خدا دل همه منتظرا شاد کنه با یه فندق کوچولو 

خانوما دوستم امروز زایمان کرد پسرش با دختر من بود

دختر من دوماه رفته زیر خاک باید دیروز به دنیا میومد دارم میمیرم اینقد گریه کردم دارم خفه میشم الان بهش زنگ زدم  ای خدااااااااااااا چرا. اخه چرا منم الان باید تازه دخترم دو روزه بود ای خدااااا باید بغلش میکردم 

خانوما دوستم امروز زایمان کرد پسرش با دختر من بود دختر من دوماه رفته زیر خاک باید دیروز به دنیا میو ...

سلام ان شاء الله که خداوند به دلت نظر کنه خداوند بهتون صبر و آرامش بده و به حق بزرگیش یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
میدونی عزیزم مثل تصادف میمونه که همون لحظه متوجه نمیشی جی شده تو شوکی .. زمان که بگذره تازه دردات یک ...

بمیرم برات ...چه خوابهایی دیدی از پسرت...منم دوبار خواب پسرمو دیذم ولی باهام حرف نزد...

دقیقا مثه تصادفه چقدر خوب گفتی...من وقتی یاده اون روز می افتم.که با پاهای خودم رفتم توی بیمارستان خودم خوابیدم روی تخت و حتی گریه نکرذم برای دستور ختم.بارداری تعجب میکنم...و وقتی بچم رفت باهاش مردم...اینو تمام این دوسال خوب حس کرذم...با وجود دخترم ارووم نشدم...قلبم پیش پسرم موند...از جا کنده شد و رفت...

خیلی دلتنگش میشم خودمو سرزنش میکنم دکترمو...میشینم سرچ میکنم بچه هایی با شرایط پسزم ایا زنده موندن ایا سالمن ایا..که چی؟؟.نمیدونم...حتی نمیدونم چرا هنوز دنبال کلمه نوزاد نارس با وزن 800 گرم میگردگ توی اینترنت...چرا هنوز کلگه iugrرو سرچ میکنم چرا هنوز لباس پسرونه نگاه میکنم...چرا هنوز دنبال مقصرم...چرا این دنیا تموم نمیشه برام.... من ادم خوشبختی بودم...زندگی خوبی داشتم ولی بعد از پسرم همه چی بد شد...

از دخترم خجالت میکشم که اوردمش توی این دنیا با این همه افسردگی و غمه خودم... همه هی میشینن میگن برای دخترت خوشحال باش ...نمیدونن من چقدر سعی میکنم ...دوسال شد...شهریور نحس که بیاد دوسال میشه که پسرکم رفته...من کردم ...من قبول کردم لعنت به من...قلبم باهاش رفته کاش واقعا اون شب روی اون تخت لعنتی منم رفته بودم....

بمیرم برات ...چه خوابهایی دیدی از پسرت...منم دوبار خواب پسرمو دیذم ولی باهام حرف نزد... دقیقا مثه ت ...

خدا نکنه عزیزم😔😔😔😔😔حرفی ندارم وقتی با تمام وجودم درکت میکنم .. منم هنوز دارم دنبال علت میگردم.. بهم میگن افسرده شدی ولی خبر ندارن که من اصلا وجود ندارم.. با پسرم رفتم وهیچ وقت آدم سابق نمیشم... من آدمی هستم که خیلی سخت چیزی رو میپذیرم حرفای دیگران برام مهم نیست.. فقط از خدا میخوام به من و دوستانم‌تو این تاپیک کمک کنه... اتفاقا به همسرم‌گفتم اگر خدا ۱۰ تا بچه هم بهم بده هیچ وقت سامی رو فراموش نمیکنم چون قلبم رو با خودش برده.... کاری نمیتونم بکنم فقط دعا برای آرامش... میدونی چرا .. چون تو اوج خوشحالی وقتی روابرا پرواز میکردم که نی نیم ۳ ماهه دیگه میاد بغلم یهو از اون بالا پرت شدم پایین... یهو دیدم اونی که هر روز باهاش حرف میزدم .. اونی که بخاطرش با همه میجنگیدم .... اونی که شده بود همه چیزم.. آرام و بی حرکت تو دلم خوابیده.. بدون دلیل... من هیچ وقت مغرور نشدم هیچ وقت فخر نفروختم هیچ وقت دل کسی رو نشکستم ولی چرا این جور شد... چرا خوب نمیشم... خدایا خودت به من ودوستام آرامش بده...

بمیرم برات ...چه خوابهایی دیدی از پسرت...منم دوبار خواب پسرمو دیذم ولی باهام حرف نزد... دقیقا مثه ت ... 

منم از شهریور متنفرم هر چی بهش نزدیکتر میشم حالم بدتر میشه... ولی عزیزم چکار میشه کرد..من وقتی گریه میکنم بهم میگن گریه نکن خدا کفرش میگیره... اخه چرا خدا باید ناراحت بشه از گریه من بدبخت که بچمو از دست دادم و چاره ای جز گریه ندارم... اگر گریه نکن که بغض خفه م میکنه... این حرفا و رفتارای اطرافیانم بشدت عذابم میده... کسایی که تجربه نکردن این درد رو و مدام میخوان نصیحتم کنن... کاری باهاتون ندارم کاری بهم نداشته باشید بزارید تو غم‌خودم بمیرم... اگر خوب شدنی بود تا الان باید خوب میشدم نه اینکه روز به روز بدتر بشم... منم تلاشمو میکنم که کمی ازش دور بشم ولی نمیشه...دلم آتیشه... دلم حسرته... دلم خونه... 😢😢😢😢

عزیزم دلم مطمین باش سزارینم میشدی نمیموند با این وزن ومشکل iugr

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

من فقط یکبار خواب دخترمو دیدم هر شب از خدا میخوام بیاد به خوابم ولی نمیاد هر روز که بیدار میشم تمام صحنه ها مثل فیلم از جلوی چشمام رد میشه قرار بود براش گوشواره بخریم نمیدونستم من فقط 6ماه اونم دلم دخترمو دارم 19روز تو دستکاه بود هر روز التماسش کردم خوب بشه اما نشد منم دنبال نوزاد نارس700گرمی میگردم وقتی پیدا میکنم میگم پس چرا دختر من نموند

من حتی اسم مسمومیت بارداری رو هم نشنیده بودم نمیدونستم فشار خون چیه دخترم تا لحظه اخر تکون خورد وقتی درش آوردن گریه کرد همش میگفتم میمونه برام اما نشد من لیاقت مادری کردن برا دخترمو نداشتم هر روز میمیرمو زنده میشم 

خدایاااا فرشته هانون برگردون خدایااااا

هر روز به دکترا میگفتم هرکاری میکنین بکنین ولی بچه مو کاری نداشته باشینننننن ای خداااااااا